Στην Παναχαΐκή με ποιους θα τα βρει ο “μούσι” επενδυτής;

Στην Παναχαΐκή με ποιους θα τα βρει ο "μούσι" επενδυτής;

Και να θέλει κάποιος, όσο καλοπροαίρετος να ‘ναι, δεν μασάει με τίποτα το νέο παραμύθι, ότι ξαφνικά, πάντα ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας ακόμα επενδυτής για την Παναχαΐκή. Τα ΜΜΕ, βέβαια, που ψοφάνε για… αποκαλύψεις και… αποκλειστικά, πλασάρουν ως βέβαιο και το πιο απίθανο.

Περίεργο, αλήθεια! Κάθε φορά που το διοικητικό οδεύει προς πλήρες αδιέξοδο, σκάει από το πουθενά η μεγάλη «είδηση». Κινέζοι επενδυτές τη μία, Άραβες από την άλλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες από την πλευρά των μετόχων «βγαίνουν» με το σταγονόμετρο. Αρκούνται μόνο να πουν για “ενδιαφέρον επενδυτή που δραστηριοποιείται με επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Και, μάλιστα, οι φήμες λένε ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή με τους διοικούντες της Παναχαϊκής για να τρέξουν οι εξελίξεις”.

Μπορεί, όμως, να κάνω και λάθος. Αν πράγματι στην Παναχαΐκή είναι σε επαφές με “σοβαρό”- ντόπιο η αλλοδαπό- επενδυτή, τότε πραγματικά βλακείες τα όσα είπε ο Τσίπας.

Μακάρι να διαψευσθώ στις σκέψεις μου, όχι στις πληροφορίες μου. Πρώτα δουλεύει η λογική μου και μετά παίζει η είδηση, το ρεπορτάζ.

Έστω ότι γίνεται το μπαμ. Μπαίνει το πακέτο του ανθρώπου. Με ποιους θα βρει άκρη στην Παναχαΐκή;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.