Στην κηδεία του Γιώργου Ποζίδη Μελισσανίδης-Μπερτάκης-Αργυρός! (ΦΩΤΟ)

Στην κηδεία του Γιώργου Ποζίδη Μελισσανίδης-Μπερτάκης-Αργυρός! (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κηδεία του Γιώργου Ποζίδη, στο φέρετρο του οποίου τοποθετήθηκε η ελληνική σημαία αλλά και η κιτρινόμαυρη με τον μονοκέφαλο αετό των Κομνηνών. Ο Ολυμπιονίκης της πάλης πορεύτηκε στην τελευταία του κατοικία υπό τη συνοδεία της ποντιακής λύρας.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Ποζίδη ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ίδιο στιγμιότυπο, εκ αριστερών του διακρίνεται ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ εκ δεξιών ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης και ακριβώς μπροστά του ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης.

Δηλαδή, η ομάδα του Fantasia, οι οποίοι, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα φίλο τους, κατέβασαν ρολά χθες και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να του πουν το ύστατο χαίρε.

argiros.jpg

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, απόψε (3/8), που ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος καλοκαιρινός κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia, η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.