Στην αναμονή 3 επιχειρηματίες για να επενδύσουν στα ΜΜΕ

Στην αναμονή 3 επιχειρηματίες για να επενδύσουν στα ΜΜΕ

*** Με αγωνία περιμένουν οι επιτελείς της εφημερίδας “Εθνος”, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, την οριστική ανακοίνωση των αποφάσεων του Ιβάν Σαββίδη, για την τύχη του ημερήσιου φύλλου.

*** Στην Παιανία οι πολύ απαισιόδοξοι προβλέπουν οτι θα κλείσει εντός μιας εβδομάδας από τις εφημερίδας “Εθνος” , οι λιγότερο απαισιόδοξοι οτι θα..
κρατηθεί τελικά μέχρι τις εθνικές εκλογές.

*** Υπάρχουν όμως και οι αισιόδοξοι (εμείς με αυτούς είμαστε) που βλέπουν οτι θα ανατραπουν τα πάντα στον Ομιλο και η εφημερίδα θα προχωρήσει με παλαιά αλλά και νέα πρόσωπα, βασιζόμενη στο επιτυχημένο “μοντέλο ΠΑΟΚ”. Οι κυκλοφορίες πάντως παραμένουν χαμηλά και τα εξοδα διογκώνονται.

*** Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αναμένουν με ενδιαφέρον και τρεις επιχειρηματίες, οι δυο πιο κοντά στο Μαξίμου, ο άλλος φιλικά διακείμενος προς τη ΝΔ, για να δουν αν θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να επενδύσουν στον Τύπο. Ο ένας εξ αυτών πάντως ανταλλάσσει απόψεις σε καθημερινή σχεδόν βάση με έμπειρο δημοσιογράφο, που έχει διευθύνει κατά καιρούς επιτυχημένες εκδόσεις.

*** Δεν φαίνεται να έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν τον υιό Μήτση να μετατρέπει την εβδομαδιαία  και απαξιωμένη”Βραδυνή” σε ημερήσιο φύλλο. “Μακάρι να ήταν αλήθεια, λένε οι λιγοστοί εργαζόμενοι, αλλά…”

-.zoornalistas.com

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.