Σοκ με πρώην παίκτρια του «Big Brother»- Συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Πρώην παίκτρια του «Big Brother» συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εγχώρια showbiz η σύλληψη ενός ζευγαριού στα Πλατανίδια, καθώς η γυναίκα είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, αφού πριν από αρκετά χρόνια είχε συμμετάσχει στο reality Big Brother.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, πρόκειται περί ευπύγου ξανθιάς με εντυπωσιακές αναλογίες που δύσκολα περνά απαρατήρητη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ζευγάρι συνελήφθη έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου έμενε και στο οποίο εντοπίστηκαν 1,3 κιλά κάνναβη, που θα μπορούσαν να αποφέρουν όφελος μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ. 

Παράλληλα εντός του σπιτιού που έμενε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εντοπίστηκε εξοπλισμός παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο, καθώς επίσης και οπλισμός, ενώ μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο και πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά.

Ειδικότερα, από την έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, σημείωσαν πως το ζευγάρι αρνείται την εμπλοκή του σε εμπόριο ναρκωτικών, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην αυλόπορτα του σπιτιού είχαν εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου ώστε να ελέγχεται η κίνηση έξω από το σπίτι.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι στο εν λόγω σπίτι υπάρχει οπλισμός, ναρκωτικά και ότι γίνεται διακίνηση. Το σπίτι τέθηκε σε παρακολούθηση για μερικές ημέρες και διαπιστώθηκε ότι το κατώφλι του περνούσαν αρκετά άτομα. Από την έρευνα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων και ναρκωτικών, ωστόσο οι συλληφθέντες αρνούνται την εμπλοκή τους» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Το ζευγάρι κρατείται και σήμερα περνά από τον ανακριτή για τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

-από το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Βλαχουτσάκου στο Zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.