Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια» (βίντεο)

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν

Σε απόγνωση η ηθοποιός

Την Σοφία Αλεξανιάν την είδαμε στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου» να ενσαρκώνει τη Μπεάτα Σβίγκου αλλά και στο «Κόκκινο ποτάμι». Σήμερα μετά το τέλος των γυρισμάτων των σήριαλ, η ηθοποιός, που μεγαλώνει μόνη της το γιο της, βγάζει κραυγή αγωνίας και δηλώνει στο «Μαζί σου» ότι βρίσκεται σε απόγνωση αφού η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα των 800 ευρώ που δίνει το κράτος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα


Η Σοφία μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ και ράγισε καρδιές. «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη».

«Εγω ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω,νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά» λέει η Σοφία και συγκινεί. «Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.