Σκέψεις για «ψαλίδι» στην Τρέμη

Σκέψεις για «ψαλίδι» στην Τρέμη

*** Οι χαμηλές πτήσεις της Ολγας Τρέμη έχουν θορυβήσει ακόμη και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της στο Ραδιομέγαρο. Σε σημείο μάλιστα που να κυκλοφορεί στους διαδρόμους για «ζύμωση» η ιδέα μήπως και πρέπει να μειωθούν οι μέρες προβολής του «10». Λογικό, δεν λέω, και έχει νόημα μπας και σωθούν κάπως τα προσχήματα. Το πρόβλημα, βέβαια, που θα ανακύψει με τις αμοιβές δεν θα είναι..
τόσο απλό. Κρατήστε το στα υπόψη.

*** Σημειώστε επίσης ότι την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα δει Γαμπρίτσο και Ζούλα και η διάθεση των στελεχών της Ενωσης θα είναι ελαφρώς πολεμική. Εχουν να συζητήσουν για τα λεφτά των προσώπων και των μεικτών παραγωγών, έχουν να πούνε για τις εκπομπές που ξαφνικά κινδυνεύουν να κοπούν, έχουν να κουβεντιάσουν για τις τρύπες που ανοίγουν στο πρόγραμμα, έχουν να ψάξουν και το ζητηματάκι με το χυμαδιό του οργανογράμματος. Για το τελευταίο, πάντως, η ΕΣΗΕΑ έχει δική της πρόταση να καταθέσει στα μεγάλα κεφάλια της Αγίας Παρασκευής.

**** Μέσα στον γενικό τηλεοπτικό χαμό, ακούγεται ότι γίνεται έντονη προσπάθεια μπας και πειστεί ο Γιώργος Οικονομέας να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Για να ξυπνήσουν μνήμες και θύμησες δηλαδή, τώρα που πλησιάζουν οι κρίσιμες ημερομηνίες…

– από τα Media News του Χρήστου Ξανθάκη στο ΕΘΝΟΣ (08.12.2019)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.