Σενάριο-βόμβα για επιστροφή Αδαμαντίδη στον Σπυρίδωνα

Σενάριο-βόμβα για επιστροφή Αδαμαντίδη στον Σπυρίδωνα

Κατ’ αποκλειστικότητα ο συνάδελφος Βασίλης Μπρούτζος ανέδειξε την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Θέμη Αδαμαντίδη, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που φαίνεται να λαμβάνει νομικές προεκτάσεις. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όχι μόνο φιλοξενήθηκε από το “tsipas blog”, αλλά συνδέθηκε (και) με την διαφαινόμενη απόφαση του Θανάση Παπαγεωργίου (Fever), να βάλει τέλος στην συνεργασία τους (ΕΔΩ).

Μια συνεργασία που, όπως θα θυμάστε (ΕΔΩ), ξεκίνησε όταν ο λαϊκός βάρδος “παράτησε” τον Νίκο Σπυρίδωνα (North) για τα ..μάτια του Παπαγεωργίου. Μετά, βέβαια, ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Σπυρίδωνα κατά του Αδαμαντίδη, αλλά με παρέμβαση “MR Fever” τα βρήκαν εξωδικαστικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εμένα, πάντως, δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν τα δεδομένα επανέλθουν στην προηγούμενη μορφή τους. Πως αλλιώς να σχολιάσω την πληροφορία που μόλις έμαθα, σύμφωνα με την οποία, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την επιστροφή του -κατά τα άλλα – «κορυφαίου» εν ζωή Έλληνα λαϊκού τραγουδιστή στον North-Πρώην Εμπάτη. Στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων, που δεν ήταν μόνο leader του μουσικού σχήματος, αλλά την δεύτερη χρονιά, πέρσι δηλαδή, ο Σπυρίδωνας τον έκανε συνέταιρο του.

Για να δούμε … … τι θα δούμε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.