Πρώτα βγαίνει η ψυχή στον άνθρωπο και μετά το χούι…

Πρώτα βγαίνει η ψυχή στον άνθρωπο και μετά το χούι…

Ο θέμης Μπάκας τίμησε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, ένας ετήσιος θεσμός που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της UNESCO πριν από 8 χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, που εδώ και 8 χρόνια διατηρεί τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή, με τίτλο “Value For Money”, έγραψε το εξής μήνυμα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου ! Το Value For Money “Γιατί η ενημέρωση έχει αξία “ έχει 8 χρόνια ζωής … από τον Alpha98,9 , στα Παραπολιτικα 90,1 και μετά στον Θέμα 104,6 μέχρι 31/1/2020….

Νιώθω τυχερός που έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με υπέροχους ανθρώπους!!!

Ταυτόχρονα πολλές φιλίες μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ζωντανές και μεγαλώνουν ..

Δεν κρατάω ποτέ καμία κακή σκέψη ή ανάμνηση από τον χώρο του ραδιοφώνου … γιατί απλά δεν αρμόζουν άσχημες σκέψεις σ ένα τόσο ερωτικο και ιδιαίτερο μέσω ενημέρωσης .

…Ο ραδιοφωνικός αέρας σου δίνει πνοή, έχει μια υπέροχη μυρωδιά… σου παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης… είναι κάτι σαν το έρωτα…ζητάς τρόπο & χώρο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αυτά που σε πνίγουν, αυτά που δεν μπορείς να τα κρατήσεις γτ πρέπει να τα δώσεις εκεί που ανήκουν!

Το ραδιόφωνο καλλιεργεί και αναπτύσσει την φαντασία…είναι σαν τον έρωτα !

Επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή στον άνθρωπο και μετά το χούι…

Loading ….. για το επόμενο Value For Money σύντομα”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.