Προηγείται σταθερά ο Κατσιφάρας, αλλά δεν τραβάει

Προηγείται σταθερά ο Κατσιφάρας, αλλά δεν τραβάει

Ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας , Απόστολος Κατσιφάρας, προηγείται σταθερά στα γκάλοπ τα κανονικά, όχι τα μαϊμουδένια που κάνουν οι κυριακάτικες εφημερίδες για να καταγραφεί, υποτίθεται, η δυναμική των κομμάτων και των άμεσα εμπλεκομένων. Αυτά είναι γκάλοπ-αρπακτές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είπαμε. Ένα γκάλοπ που φωτίζει στις λεπτομέρειες, πόσο ζυγίζει κάθε κόμμα, κάθε υποψήφιος δημοτικός και περιφερειακός και ποιες είναι οι τάσεις του κόσμου, απαιτεί ένα υψηλό κόστος. Και τέτοια γκάλοπ ουσίας κάνουν μόνον ξένες πρεσβείες και εκπρόσωποι κεφαλαίων και διεθνών επενδυτών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «μακάβρια» διαφήμιση, που ο Φαρμάκης «έκοψε», για να μην στοχοποιήσει τον Κατσιφάρα

Τι συμβαίνει με τον Κατσιφάρα; Εδώ και πολλούς μήνες έχει κολλήσει. Προηγείται του υποψήφιου της ΝΔ για την Περιφέρεια ΔΕ, Nεκτάριου Φαρµάκη, όμως δεν μπορεί να ξεφύγει σε ποσοστά τέτοια που να του εξασφαλίζει αυτοδυναμία. Το μεγάλο στοίχημα, πλέον, εφόσον αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος με τη στήριξη (και) του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άλλο. Να καταφέρει να αντέξει την πίεση και να μην έχει χοντρές απώλειες.

Διαβάστε επίσης : Stoiximan.gr για περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ντέρμπι Κατσιφάρα-Φαρμάκη-Η μεγάλη έκπληξη, Σπηλιόπουλος

Ο Κατσιφάρας, λοιπόν, θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει το 30% στον πρώτο γύρο, ενώ ο Φαρμάκης, που είναι το «νέο και άφθαρτο», όπως λέει ο ίδιος, ελπίζει σε κάποια κόλπα. Μετάφραση : να μπορέσει να πιάσει ταβάνι δημοτικότας και αναγνώρισης, ενώ την ίδια ώρα η εκλογική επίδοση του Κώστα Σπηλιώπουλου να είναι αξιοσημείωτη (να φτάσει έως το 15%). Αυτοί οι μέθοδοι, αυτοί οι παράμετροι, αυτοί οι ψήφοι, θα δώσουν ένα μεγάλο αβαντάζ στον Νεκτάριο Φαρμάκη, στην προσπάθεια που κάνει να εκλεγεί περιφερειάρχης. Πράγμα που, με τη σειρά του, θα σημαίνει ότι θα πρέπει ..υποχρεωτικά μετά να μετακομίσει στη Πάτρα.

Στον αντίποδα, για να διατηρήσει τα ηνία ο Κατσιφάρας, τις δυο-τρεις τελευταίες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, που δεν αργούν, ποντάρει στο να δημιουργηθεί κλίμα νίκης, ευελπιστώντας ότι έτσι η βελόνα θα γείρει προς το 35αρι!

Υ.Γ : Ο Τσίπας παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Μεταφέρει απλά ό, τι έχουν πιάσει οι κεραίες του. Από αυτά που …οσμίζεται, μέσα απ’ αυτά που ακούει, διαβάζει, μέσα από την ίδια την κοινωνία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.