Πρεμιέρα Θεοδωρίδου : Οι εντυπώσεις, η ομάδα και τα πλενοεκτήματα της

Πρεμιέρα Θεοδωρίδου : Οι εντυπώσεις, η ομάδα και τα πλενοεκτήματα της

Όπως αναμενόταν, «καρφίτσα» δεν έπεφτε χθες σε βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έκαναν πρεμιέρα η Νατάσα θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι Onirama. Ο κόσμος πολύς, οι προσδοκίες μεγάλες, με το τελικό αποτέλεσμα σαφέστατα να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές. Εντάξει, πίσω από την σκηνή υπάρχει μια ομάδα που φροντίζει να λειτουργούν όλα άψογα.

Σε αυτούς που έδωαν το παρών, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Νίκος Καψάλης, ο Φώτης Ζογλοπίτης, η Παυλίνα Κωσταγιού και άλλοι πολλοί γνώριμοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εστιάζοντας στην Θεοδωρίδου. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, βγήκε στην πίστα μετά τους Ιακωβίδη-Onirama, στις 2 το πρωί. Στα βασικά πλεονεκτήματα της, η άνεση στην επικοινωνία με το κοινό, όπως φυσικά και η διαχρονικότητα των περισσοτέρων τραγουδιών της.

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα της, που δημοσίευσε ο Χάρης Λεμπιδάκης ( δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας του κέντρου)- ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.