Πολιτική, το καλύτερο επάγγελμα για ….μεροκάματο

Η αριστερά στην Ελλάδα, στην πρώτη φορά κυβέρνησης, ακολούθησε βασικά δεξιές πολίτικες, που δεν θα μπορούσε να περάσει η ΝΔ και εμπλουτίστηκε με κομμάτια βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Η ΝΔ και το αναβιώθεν ΠΑΣΟΚ (βασικά όποιο δεν προσχώρησε στον Σύριζα) θέλουν να σώσουν την Ελλάδα μαζί από ορκισμένοι εχθροί ενώ με τις πολιτικέστους την χρέωσαν 300δις(!) και δεν πλήρωναν τα δάνεια τους που απαιτούν να πληρώσει ο κόσμος!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσα μικρά κόμματα πήραν κυβερνητική καρεκλά άλλαξαν ατζέντα και τα άλλα κουβαλάνε τα περισσότερα κακές ιστορίες ..Άρα τι να πιστέψεις;

Κάνεις σοβαρός δεν μπαίνει στην πολίτικη και αν μπει τον καθαρίζουν στεγνά με τον τρόπο τους…

Οι πολιτικοί αλλάζουν κόμμα σαν ν αλλάζουν ομάδα!Ιδεολογίες δεν υπάρχουν και η πολίτικη έγινε το καλύτερο επάγγελμα και εισχωρούν και οι μαϊντανοι για να βγάλουν μεροκάματο..

Σαλβίνι δεν υπάρχει,σωτηρία δεν φαίνεται,η ορχήστρα είναι η ίδια και παίζει το σύμφωνο των Βρυξελλών αλλάζοντας μαέστρο!

-Σχόλιο του Σωτήρη Γεωργίου ( δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού της 24MEDIA) στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.