Περί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ για «κλειστές πόρτες» και Καλογερόπουλο: Η επιβεβαίωση από το ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Περί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ για «κλειστές πόρτες» και Καλογερόπουλο: Η επιβεβαίωση από το ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Ο δημοσιογράφος, Μίλτος Σπυρόπουλος, αρθρογραφώντας στο radiogamma.gr, επιβεβαιώνει πλήρως την αποκάλυψη του tsipasblog.gr (εδώ από τις 21 Ιουλίου), σχετικά με την κάθε δυνατή προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Σάκης Καλογερόπουλος, για να βρει οικονομικά στηρίγματα από πλευράς συμμάχων, η οποία, όμως, μέχρι στιγμής, βρίσει ..τοίχο. 
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Radiogamma.gr

“Στην τελική ευθεία για να ριχτεί στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της SL 2 βρίσκεται η Παναχαϊκή, με πάντα οξύ το οικονομικό, αφού και μέχρι στιγμής το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Σάκης Καλογερόπουλος βρίσκεται συνεχώς με το χέρι στην τσέπη για να ταχτοποιεί εκκρεμότητες όχι μόνο της δικής του θητείας, αλλά και προηγούμενων διοίκησεων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος μιλώντας με συνεργάτες του για την όλη αυτή εικόνα, δηλ. το να φθάνουν καθημερινά σχεδόν στην ΠΑΕ πολλά και διάφορα αιτήματα για πληρωμή εκκρεμοτήτων από τα πιο πίσω χρόνια, με τα οποία δεν μπορεί να βρει άκρη.

Παράλληλα, ένα ακόμη γεγονός που πικραίνει μέχρι στιγμής τον Σάκη Καλογερόπουλο, είναι οι «κλειστές» πόρτες που βρίσκει στην προσπάθειά του να βρει οικονομικά στηρίγματα από τους πρώην Συμμάχους της Παναχαϊκής.

Όσο κι αν έχει επιχειρήσει να μιλήσει μαζί τους δεν τα έχει καταφέρει, με τα μηνύματα μάλιστα που λαμβάνει να είναι αρνητικά για την παραμικρή χείρα βοηθείας.

Κι όλα αυτά, αν και ο ίδιος ακόμη και πρόστιμα σε ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ από τα προηγούμενα χρόνια εξόφλησε ο ίδιος μια και τα βρήκε στο δρόμο του κι έπρεπε να το κάνει για να αδειοδοτηθεί η ομάδα για τη νέα χρονιά”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.