Πελετίδης η Αλεξόπουλος, ποιος είναι ο… προσκυνημένος;

Φοβερή επίθεση εξαπέλυσε χθες στο debate του Ionian channel, για τους υποψηφίους δημάρχους της Πάτρας, ο Πελετίδης στον Αλεξόπουλο. Μιλάμε ότι από τότε που είναι Δήμαρχος Πατρέων το παλικάρι, τέτοιο μπάσιμο στην εστία του αντιπάλου του δεν το είχαμε ματαδεί. Σκόραρε, όμως; Όχι δεν σκόραρε ο Πελετίδης. Ε, τότε όλες οι κατηγορίες σε βάρος του Αλεξόπουλου δεν πιάνουν.

Τι θα πει σκοράρω; Θα πει βάζω γκολ. Θα πει κερδίζω. Χαίρομαι, ρε παιδί μου, για τη νίκη. Επειδή το αποτέλεσμα του αγώνα κάνει καλύτερη τη ζωή μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό περιμένω από τον Πελετίδη. Να σκίσει τα δίχτυα. Να σκοράρει. Και να με φτιάξει, όχι να με δυσκολεύει περισσότερο. Δεν περιμένω να μου πει ότι o Αλεξόπουλος δεν είναι καλός μπαμπάς στα παιδιά του. Ούτε πιάνουν τα χέρια του στην κουζίνα. Παντελώς αδιάφορο με αφήνουν αυτά. Αν μια μακαρονάδα, μια ομελέτα δεν ξέρει να φτιάξει ο Γρηγόρης.

Τον έκαναν αφεντικό στην Πάτρα τον Πελετίδη. Κι αυτός μας λέει ότι ο Αλεξόπουλος είναι παιδί της διαπλοκής. Δέσμιος του αμαρτωλού παρελθόντος. Κάτσε να δεις πως ακριβώς τον χαρακτήρισε, «προσκυνημένο». Ο Αλεξόπουλος, βέβαια, τα ίδια είπε για τον Πελετίδη. Ότι είναι δέσμιος του κόμματος του. Κανονικό πολιτικό τσιράκι, προσκυνημένος του ΚΚΕ.

Επειδή, όμως, είμαι ψηφοφόρος του ποδοσφαίρου, έχω απαιτήσεις από την προεδράρα μου. Από την ομαδάρα μου. Να νικάει. Όχι με το στόμα, όμως.

Τι παιχνίδι κάνει ο Πελέ; Φοβερό! Την ίδια βιόλα βαράει όπως όταν ήταν στην Β’ εθνική. Στην αντιπολίτευση, δηλαδή. Φοβερότατο! Αντιπολίτευση έκανε στον Δημαρά, αντιπολίτευση κάνει στον Αλεξόπουλο. Η ζωή, όμως, έγινε πιο ζόρικη και δεν βλέπω το όφελός μου αν ισχύει αυτό που λέει ο Πελετίδης, δηλαδή ότι είναι μάπα το καρπούζι ο Αλεξόπουλος.

Δεν είμαι μαλάκας να περιμένω το ντέρμπι Λιβερπουλ- Τότεναμ. Ποιος από τους δύο Αγγλικούς συλλόγους θα σηκώσει τη κούπα του Champions League. Αλήθεια, ποιος από τους δύο δικούς μας, τον Πελετίδη και τον Αλεξόπουλο είναι η… Tottenham. Και ποιος η Liverpool FC;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.