Παναχαΐκή : Tο plan b αν δεν δοθεί στον Παπαγεωργίου

Θανάσης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχει επενδυτής στην Παναχαΐκή. Μάλλον υπάρχει, αλλά αυτός έχει ξεκαθαρίσει ότι αν τα βρει με τον Καλογερόπουλο, θα αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι. Όχι τώρα. Στον Θανάση Παπαγεωργίου αναφέρομαι, ο οποίος προ ολίγων ημερών δήλωσε στον Σωτήρη Γεωργούντζο ότι πάγια θέση του ήταν και παραμένει να μπει μόνος του. Σε περίπτωση που εκτιμηθεί σωστά αυτή τη φορά το μέγεθος του, διαβεβαίωσε πως αγωνιστικά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η επιστροφή στο μεγάλο πρωτάθλημα, έτσι όπως θα εμφανιστεί η αμάδα την προσεχή σαιζόν.

Αυτό που υπάρχει επίσης στα ρεπορτάζ είναι ότι τα πράγματα έχουν σφίξει. Για το πολύ ζόρι που βρίσκεται η ΠΑΕ Παναχαΐκή, λόγω των άμεσων υποχρεώσεων της. Και δεν λες ότι επειδή πρόκειται για σύλλογο μεγάλο, δεν υπάρχει ανησυχία. Άρα, δεν αποκλείεται να αντιμετωπιστεί με την πρώτη εναλλακτική λύση. Με το plan Β’ που επιδιώκει να θέσει σε εφαρμογή ο διοικητικός ηγέτης του Ατρόμητου Πατρών, Γιώργος Μπάρλος. Όμως, στο plan Β’ του δεν προβλέπεται η μεταβίβαση του πακέτου μετοχών από τον Καλογερόπυλο σε αυτόν. Είπαμε. Επιθυμία του Μπάρλου είναι να γίνει ..συμπαίκτης του. Αν τελικά τα καταφέρει, όλα δείχνουν πως θα έχει την χορηγική στήριξη του πρώην προέδρου του Διαγόρα Βραχνείκων και επιχειρηματία πετρελαιοειδών, Σπύρου Δήμου. Θυμίζω ότι αυτός πλήρωσε σήμερα το παράβολο της αδειοδότησης της Παναχαϊκής, ύψους 3000 χιλιάδων ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το plan Β’ του Μπάρλου αφορά στην ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Από αυτόν και όποιους άλλους επιχειρηματίες τον “αβαντάρουν”. Άρα μιλάμε για αναβίωση, κατά κάποιο τρόπο, της Παναχαϊκής Συμμαχίας. Από αυτά που λέει, σκοπός του είναι να διαχειριστεί το χρέος μακροπρόθεσμα.

Διαβάστε ακόμα: Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.