Παναχαΐκή : Στην Ολλανδία με Καλογερόπουλο και Σωτηρόπουλο

Παναχαΐκή : Στην Ολλανδία με Καλογερόπουλο και Σωτηρόπουλο

Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχωρεί την Δευτέρα για την Ολλανδία, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μετά από λίγες ημέρες θα ταξιδέψει και ο Σάκης Καλογερόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραμείνει εκεί κάποιες ημέρες, για να είναι κοντά στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, ενώ θα παρακολουθήσει και φιλικά παιχνίδια.

Παράλληλα, την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Σωτηρόπουλος, για να καλύψει το ρεπορτάζ της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει -και μάλιστα πανηγυρικά- το tsipasblog.gr, το οποίο, από τις 10 Ιουνίου 2019, έχει γράψει ότι έγινε η ανατροπή και ο Καλογερόπουλος ανέβαλε το αρχικό του σχέδιο, για αντικατάσταση του νεαρού δημοσιογράφου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ΕΔΩ

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η δραστηριότητα αυτή θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί επαγγελματικά. Μόνο και μόνο που για δύο βδομάδες θα εργαστεί υπό άλλες συνθήκες, μακριά από τη μιζέρια και την αυτοκαταστροφή, μακριά από τους διχασμούς, αξίζει τον κόπο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.