Μικρό καλάθι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές

Σπύρος Δήμου- Σάκης Καλογερόπουλος - Γιώργος Μπάρλος

Συγκρατημένους φέρνουν ρεπορτάζ τους Γιώργο Μπάρλο και Σπύρο Δήμου για τον Σάκη Καλογερόπουλο. Όχι επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, δεν εννοεί αυτά που λέει, αλλά λόγω ότι ξέρουν ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα του απρόοπτου, της αλλαγής, της έκπληξης της τελευταίας στιγμής. Μπορεί να έχουν συμφωνήσει προφορικά σε όλα, όμως πάντα παίζουν ρόλο, ακόμα και από πρόσωπα που δεν θα περίμενες, παραγοντισμοί, σκοπιμότητες, αντιπαλότητες. Για αυτό και κρατάνε μικρό καλάθι. Το ότι τα βρήκαν στα λόγια δεν λέει τίποτα. Ότι έδωσαν τα χέρια για να αλλάξει σελίδα η Παναχαΐκή, δεν λέει τίποτα. Θα “μιλήσουν” μόνον τα χαρτιά και οι καταθέσεις στην τράπεζα.

Την Παρασκευή, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα πέσουν οι τελικές υπογραφές. Θα ολοκληρωθεί, λέγεται, και τυπικά η εξαγορά της ΠΑΕ από Μπάρλο-Δήμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα θετικά της συμφωνίας. Ο Καλογερόπουλος πουλάει την χρεωμένη εταιρεία Παναχαΐκή και το ανακοίνωσε ο ίδιος. Δημόσια. Δεν το μάθαμε από τους συνεργάτες του. Κι αν αύριο κάποιοι εξ αυτών θα παραμείνουν, φανερά πια, στην Παναχαΐκή επί ιδιοκτησίας Μπάρλου-Δήμου.

Διαβάστε επίσης : Χορηγία-μαμούθ στη φανέλα της Παναχαΐκής από τον Σπύρο Δήμου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.