Παίζει τα… ρέστα της για τη δεύτερη θέση η Παναχαΐκή

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της, στη μάχη της φετινής Football League, δίνει σε λίγη ώρα από τώρα, στις 16:00, στο “σπίτι” της στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, η Παναχαΐκή κόντρα στον Εργοτέλη. Παίζει τα … ρέστα της για να παραμείνει ζωντανή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα


Ο Εργοτέλης, που πάντα παραμένει ένας υπολογισμός αντίπαλος, θέλει επίσης τη νίκη για να την φτάσει στη βαθμολογία και να ελπίζει να μπει δυνατά στο «κόλπο» της ανόδου.


Η Παναχαΐκή, σήμερα, θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα, που έχει δημιουργηθεί μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Κισσαμικό και το 1-3, μετά την οξύτατη κόντρα Δρόσου και οργανωμένων και μετά τη μπούκα άγνωστων (οργανωμένων;) στο γήπεδο της Παναχαϊκής, και τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που έγραψαν σε όλη την εξέδρα των επισήμων. 


Η αποστολή στον σημερινό «τελικό» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:  Σούλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Mohsni, Montiel, Σωτηράκος, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος, Κυνηγόπουλος, Coll, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Kovacec, Μπαστακός.


Το Stoiximan.gr (ΕΔΩ) προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο σημερινό αγώνα Παναχαΐκή-Εργοτέλης. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.