Ο Πέτρος Κόκκαλης ταράζει τα νερά στα media με ημερήσιο και κυριακάτικο φύλλο

Ο Πέτρος Κόκκαλης ταράζει τα νερά στα media με ημερήσιο και κυριακάτικο φύλλο

Ο Πέτρος Κόκκαλης έχει στα σκαριά την έκδοση ημερήσιας και κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζεται και αυτός να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο χώρο των media.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η έκδοση θα προχωρήσει «αν δεν… στραβώσει κάτι, την τελευταία στιγμή, και μάλιστα με γενικό διευθυντή το όνομα του οποίου θα προκαλέσει έκπληξη στην αγορά»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τόσο η ημερήσια έκδοση όσο και αυτή της Κυριακής θα είναι πλούσιες και το νέο φύλλο δεν θα φέρει τη… φωτεινή επιγραφή ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το άρωμά του θα είναι όσο χρειάζεται αριστερό.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη κίνηση της οικογένειας Κόκκαλη που σηματοδότησε την επιστροφή της στον χώρο των media, έγινε με την ανάκτηση του Flash.gr, ενός από τα πρώτα ειδησεογραφικά portal που έστησε μαζί με τους δημοσιογράφους του πάλαι ποτέ κορυφαίου τότε ενημερωτικού ραδιοσταθμού Flash 9.61 και που σήμερα ανήκει στο συνεταιριστικό σχήμα των εργαζομένων του, χωρίς όμως να εκπέμπει.

-από piperata.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.