Ο Καλογερόπουλος με την συνταγή του Δρόσου?

Ο Καλογερόπουλος με την συνταγή του Δρόσου?

Ποια είναι η επόμενη μέρα στην Παναχαΐκή, μετά την πανηγυρική κωλοτούμπα των μετόχων, οι οποίοι αν και είχαν υποσχεθεί στον Δημήτρη Δρόσο ότι θα συνεχίσει να έχει αυτός το γενικό κουμάντο στο διοικητικό-οργανωτικό κομμάτι, όμως εν τέλει έδωσαν τα κλειδιά στον Ελληνοσουηδό, Σάκη Καλογερόπουλο, όπως ο Δρόσος υποστηρίζει.

Πραγματικά, ήταν αληθινή έκπληξη η παραδοχή πως αδίκησε τον Κώστα Κατσουράνη και η δημόσια συγνώμη που ζήτησε στους οργανωμένους οπαδούς, με τη χθεσινή μακροσκελή ανακοίνωση του. Όχι, όμως, και οι καραμπινάτες μπιχτές που πέταξε για τους νέους ιδιοκτήτες, που όπως παραδέχθηκε, δεν του είναι άγνωστοι “Σαφώς και γνωρίζω, πρόσωπα και πράγματα για τους νέους επενδυτές. Η Παναχαΐκή είναι πάνω από πρόσωπα και ελπίζω να δικαιωθούν για αυτήν τους την απόφαση, άσχετα αν και δεν το πιστεύω”.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την αυριανή σελίδα της Παναχαΐκής θα αποφασίσει ο Σάκης Καλογερόπουλος. Αν δεν έχει ήδη αποφασίσει κιόλας. Το πιθανότερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σκέψη του μεγαλομετόχου, όπως έχει εκδηλωθεί στα δημοσιεύματα που διαβάζουμε, είναι να οικοδομήσει την ομάδα με παίκτες δικής του επιλογής.

Όσοι, πάντως, από τους ψαγμένους ποδοσφαιρόφιλους -μεταξύ αυτών και το tsipas blog- παρακολουθούν την ιστορία της μετά-Δρόσου Παναχαικής, βλέπουν ότι υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την εποχή Δρόσου:

Όπως, δηλαδή, ο Δρόσος, με το που είχε αναλάβει, είχε ρίξει τα δίχτυα του κυρίως στην ξένη αγορά, για να βρει λαβράκια στην Παναχαΐκή, το ίδιο κάνει ή προτίθεται να κάνει και ο Καλογερόπουλος.

Ο Δρόσος, στις πρώτες μέρες του, είχε υποστηρίξει ότι “είχαν πληρωθεί πάνω από 130 χιλ για υποχρεώσεις της ΠΑΕ”. Πριν λίγες μέρες, τα ίδια πάνω-κάτω έλεγε και ο Σάκης Καλογερόπουλος, το νέο αφεντικό της Παναχαϊκή, ότι “έχει πληρώσει 120.000 ευρώ”.

Στο πλάνο του Δρόσου ήταν η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στη Αγυιά και σύγχρονα αποδυτήρια. Το οποίο δεν διαφέρει και πολύ από αυτό του Καλογερόπουλου. Καθώς, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, η αλλαγή χλοοτάπητα και η κατεδάφιση του πετάλου με δημιουργία βοηθητικού γηπέδου και γυμναστηρίου, βρίσκονται στις προτεραιότητές του.

Ο Δρόσος είχε στραφεί στην οικογένεια Θανόπουλου, ώστε η «κοκκινόμαυρη» ομάδα να βρει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα. Τώρα, διαβάζω πως και ο Σάκης Καλογερόπουλος τα λέει με το αφεντικό της Θύελλας.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Elman Azari, είναι ο συνέταιρος του Ελληνοσουηδού Σάκη Καλογερόπουλου. Επιχειρηματικά είναι μεγαλομέτοχος και διευθυντικό στέλεχος στην σουηδική κατασκευαστική εταιρεία XLNT living. Της ίδιας εταιρίας, για να φρεσκάρω τη μνήμη σας, που ο Δρόσος είχε κλείσει χορηγική συμφωνία και θα απόφερε στο ταμείο της ΠΑΕ το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ίσως για τους παραπάνω λόγους, ο Δημήτρης Δρόσος αποκάλυψε χθες ότι γνωρίζει πολύ καλά τα νέα αφεντικά της ΠΑΕ.

Μέχρι εκεί όμως … δεν είπε κάτι άλλο, πιο συγκεκριμένο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.