Ο Γεωργούντζος επιμένει για Παπαγεωργίου στην Παναχαΐκή

«Του χρόνου η Παναχαΐκή θα πάει στα χέρια του Παπαγεωργίου» δήλωσε στο tsipasblog.gr ο γνωστός Καλαματιανός δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργούντζος, στα πλαίσια της χθεσινής τυχαίας συνάντησης μας στην Κουρούτα. Μια εκτίμηση που δεν προκαλεί έκπληξη. Για θέματα που αφορούν την Παναχαΐκή δεν είναι η πρώτη φοράει που μιλάει δημόσια.

Τώρα τι γίνεται; Τσίπας ρωτάει και απαντάει. Τίποτα δεν γίνεται. Έτσι είναι η ζωή, που λέει και το τραγούδι. Δηλαδή;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει σημασία. Νόμος της γης. Ή, πας προς τα επάνω ή, προς τα κάτω. Δεξιά ή, αριστερά. Είναι απίθανο να διατηρείς τη δυναμική της στασιμότητας. Κατανοητό;

Να ξαναβρεί τον δρόμο της η Παναχαΐκή τώρα, που δεν βρίσκεται στα χέρια του Θανάση Παπαγεωργίου, θα ήταν απίθανο. Τίποτα δεν γίνεται μόνο του. Άρα, επόμενο αφού το έργο είναι στην κατηφόρα να πάει ακόμα πιο κάτω. Αυτό θα αλλάξει του χρόνου, που ο Πυργιώτης θα πάρει τα ηνία. Αυτό σου λέει με άλλα λόγια ο Γεωργούντζος, ο οποίος διαπιστώνει πως η κατάσταση εκτραχύνεται. Και σημείωσε ότι κάποιοι λένε μεγάλες κουβέντες, ενώ είναι “σερβιτόροι”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.