Ο Αργυρός το βιολί του

Δεν του αρκεί που πήρε το πρωτάθλημα στην αθηναϊκή νύχτα ο ΑΡΓΥΡΟΣ. Μόνος του έπαιξε ο ΑΡΓΥΡΟΣ. Δεν είχε αντίπαλο στη βαθμολογία, αλλά και στο γήπεδο του Fantasia. Για ακόμη μια χρονιά, ήταν μόνο αυτός, οι αντίπαλοι του απουσίαζαν, δεν παρίσταναν ούτε τους… φωτορεπόρτερ του αγώνα. Έτσι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η διαδρομή του ΑΡΓΥΡΟΥ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Χθες, στην Κρήτη, σε μια «τρομακτική» εμφάνιση του ΑΡΓΥΡΟΥ και τον κόσμο να κρέμεται σαν τα τσαμπιά στις εξέδρες του σταδίου, δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί. Με το που εμφανίστηκε ο ΑΡΓΥΡΟΣ, λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, είχε “αέρα”. Τον αέρα του star.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλός στην  πράξη, όχι μόνο στην θεωρεία, απέδειξε πως αυτός είναι το «δυνατό χαρτί». Είναι φαβορί ο ΑΡΓΥΡΟΣ, για πρωταθλητισμό αυτός, όπου προβλέπεται να κάνει πρωταθλητισμό και εν όψει της προσεχούς σαιζόν, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του, αλλά στα πλαίσια της χθεσινοβραδινής εμφάνισης του, θα περίμενε κανείς, έστω και με τα…μάτια να δείξει μια κάποια κόπωση και εξάντληση. Τρία χρόνια σερί πρωταθλητής στο Fantasia, δουλεύοντας 8 περίπου μήνες σε μια σεζόν, τη μεγαλύτερη από οποιασδήποτε άλλη Έλληνα τραγουδιστή και να μην κόβεις ταχύτητα στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής σου περιοδείας…. Ε, δεν τον λες και λίγο!

Απεναντίας, λες ότι πας περίπατο. Περίπατο, άλλωστε, έκανε ο ΑΡΓΥΡΟΣ και επί Κρητικού εδάφους, στα μέρη του Μπερτάκη. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.