Ο Αργυρός είναι το πρώτο φαβορί ;

Ο Αργυρός είναι το πρώτο φαβορί ;

Κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα, με την ίδια επιτυχία, στο ίδιο σημείο, τα τέσσερα τελευταία χρόνια Δεν μπορείς, λοιπόν, να μιλήσεις για τρακατρούκα, για έναν κομήτη που άστραψε ξαφνικά, κράτησε λίγο το φως του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε στο πουθενά, απ’ εκεί που ήρθε. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός οδηγεί το καλοκαιρινό πρωτάθλημα στην αθηναϊκή νύχτα με παραπάνω από 3 πόντους πόντους διαφορά από τις αντιπάλους του, που τον αντιμετωπίζουν σήμερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου, που μας πέρασε. Ο γνωστός τραγουδιστής-ναυαρχίδα του Κώστα Μπερτάκη, που θα συνεχίσει στο Fantasia έως τα τέλη Ιουλίου, απέδειξε πως έχει αλλάξει κλάση. Δεν γέμισε απλά το κέντρο που εμφανίζεται (χειμώνα-καλοκαίρι), αλλά πήρε και πολλά λουλούδια. Εκεί που είναι τα (πολλά) λεφτά και το ζητούμενο κάθε τραγουδιστή που θέλει να θεωρείται μεγάλος. Και ο Αργυρός είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σήμερα μιλάει με τις επιτυχίες του και δείχνει υγεία, επιθυμία και αποφασιστικότητα… να επαναλάβει την κατάκτηση τίτλων.

Άλλαξε κλάση ο Αργυρός, λοιπόν. Θεωρείται το φαβορί. Το μοναδικό φαβορί…και για τον ερχόμενο χειμώνα.

Αν δε το καταλάβατε, έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα 2019-20. Σίγουρα. Έχει αρχίσει ήδη και παίζεται, ιδιαίτερα από αυτούς που θα το διεκδικήσουν. Οι μεταγραφές ξεκίνησαν. Η Θεοδωρίδου συμφώνησε με τον Μπερτάκη για το Teatro, η Πάολα επέστρεψε στον Ματσίκα, ο Μαζωνάκης “έκλεισε” στην οικογένεια Παπαθεοχάρη, ο Καρράς ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πλούταρχο, στην Ιερά Οδό, ιδιοκτησίας Μαρασούλη, ο Αδαμαντίδης επέστρεψε στον Σπυρίδωνα.

Άρα, πράγματι το νέο πρωτάθλημα μπήκε στην τροχιά της προετοιμασίας και του εξοπλισμού των μνηστήρων. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την εικόνα του περασμένου Σαββάτου, θα συμφωνήσει πράγματι ότι ο Αργυρός αγωνιστικά έχει σαφή υπεροχή απέναντι στους άλλους.

Ο Αργυρός δείχνει απλά την όποια πληρότητα και δυναμική που ειδικά τις τελευταίες σαιζόν τον αναδεικνύουν σε αξιόπιστο διεκδικητή της κούπας. Αγωνιστικά! Μόνον αγωνιστικά.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.