Ο Αργυρός γκαζώνει και συνεχίζει

Ο Αργυρός γκαζώνει και συνεχίζει

Πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή Αθήνα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Συνεχίζει ακάθεκτος τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου και βλέπουμε.

Με κοινό που τον ακολουθεί πιστά και υποστηρίζει τις επιλογές του, ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη στα Νότια, μας υπόσχεται υπέροχες καλοκαιρινές νύχτες, με ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια του, μεγάλες επιτυχίες και εκπλήξεις οι οποίες διαδέχονται η μια την άλλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

H φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, το άρτιο σε ποιότητα και αισθητική πρόγραμμα στο Fantasia, ο απόλυτος σεβασμός στο κοινό του, η μόνιμη κορυφή στα ραδιοφωνικά Airplay, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη.

Kρατήσεις γεμάτες τουλάχιστον μια βδομάδα πριν, ουρές στην είσοδο του μαγαζιού από πολύ νωρίς κάθε βράδυ και ένα κοινό να απoθεώνει αυτό το υπερθέαμα (χωρίς καμιά δόση υπερβολής), που παρουσιάζει ο Λευκαδίτης ερμηνευτής.

Αν και εντυπωσιακό, φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το κοινό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι ξέρει να ανταμείβει αυτόν που τον σέβεται, τόσο με την ποιότητα των τραγουδιών και των δισκογραφικών του δουλειών, όσο και με την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών στο χώρο των εμφανίσεων.

Μπορεί η κρίση να έχει πλήξει την διασκέδαση και να έχει «αφανίσει» στην κυριολεξία ονόματα του χώρου, αλλά για ακόμα μια φορά αποδεικνύετε ότι θα τιμήσει αυτόν που το αξίζει.

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται δικαιωματικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ξέρει να προσφέρει στο κοινό, για αυτό και ανταμείβεται με την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Είναι δε σημαντικό να τονιστεί ότι εσχάτως ανακαινίσθηκε πλήρως το Fantasia. Μια κίνηση που δείχνει το επιχειρηματικό άστρο του Κώστα Μπερτάκη, o οποίος για ακόμη μια φορά βάζει τα γυαλιά στους επιχειρηματίες του χώρου.

Παρασκευή και Σάββατο
Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. Κρατήσεων: 21 0894 0302

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.