Ο Αντζουλάτος και πάλι στο προσκήνιο- Μπαίνει το Super B

Ο Αντζουλάτος και πάλι στο προσκήνιο- Μπαίνει το Super B

Συνεργασία σε επιχειρηματικό επίπεδο με το Super B ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος. Οι συζητήσεις γίνονται  εδώ και μήνες και φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός πιθανόν θα μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντζουλάτου στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, εγκαταλείποντας τα γραφεία της στην οδό Αγίου Ανδρέου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προ ημερών, η εταιρεία Casa Media (δεν γνωρίζουμε την μετοχική της σύνθεση) έβαλε αγγελία και ζητά παρουσιαστές για το Super B. Ο Κώστας Αντζουλάτος έχει ήδη μιλήσει και με στελέχη του τηλεοπτικού καναλιού στα οποία έχει αναφερθεί στα σχέδιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τις ειδήσεις, θα δοθεί βάρος και στο τηλεμάρκετινγκ, σε μία προσπάθεια ο επιχειρηματίας να προωθήσει προς πώληση προϊόντα που ο ίδιος είχε εισάγει για τις επιχειρήσεις του. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας αναλαμβάνει στρατηγικό ρόλο στο κανάλι της Αγίου Ανδρέου και θα λαμβάνει αποφάσεις για τα μέλλον και την ανάπτυξή του.

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητά και Διευθυντή και ήδη έκανε πρόταση σε γνωστό ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος γνωρίζει καλά τον χώρο των media. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι… τον ξενάγησε στις νέες υπό διαμόρφωση εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες… μετά τις γιορτές. Να υπενθυμίσουμε πως ο Κ. Αντζουλάτος επανέρχεται στο προσκήνιο, επτά χρόνια μετά την κατάρρευση του Ομίλου του και την πτώχευση της εταιρείας του Profi. A.E. μετά από παρέμβαση της Τράπεζας Πειραιώς.

Ανεξάρτητα με τις περιπέτειες που είχε ως επιχειρηματίας, πρόκειται σαφέστατα για έναν καλό “παίκτη” της αγοράς και αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας δραστηριότητάς του.

πηγή : dete.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.