Ο ένας θέλει, ο άλλος όχι

Σάκης Καλογερόπουλος-Θανάσης Παπαγεωργίου

Καμιά φορά, αρκεί να διαβάσεις τις λέξεις των επιχειρηματιών, αυτών που έχουν το “πακέτο”, για να διαπιστώσεις το οικονομικό τους μέγεθος.

Σάκης Καλογερόπουλος, από την Τρίτη (28/5) ο πρώτος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μπορεί μόνος του. “Είναι αδύνατον να την βάλω στους ώμους μου την ομάδα και την πάω Super League” είπε και συνέχισε “Δεν γίνεται αυτό, αν δεν με στηρίξουν οι σύμμαχοι και γενικότερα ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάτρας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι οποίοι, επιχειρηματίες, παρότι αυτός θέλει και παραθέλει τη βοήθεια τους, αυτοί, μέχρι στιγμής, του έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη. “Δηλαδή, πόσο θα παρακαλάω ακόμα;” Είναι η φράση που μου έμεινε, ακούγοντας τα όσα είπε, στη ραδιοφωνική συνέντευξη, που παραχώρησε στον Αλέξη Διγενή (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Στο παρελθόν έχω γράψει για την επιθυμία του Mr Fever, Θανάση Παπαγεωργίου, να πάρει το τιμόνι της Παναχαΐκής. Είχε εκφράσει την επιθυμία του αυτή, με τρόπο απόλυτο, χωρίς να χάσει χρόνο περιμένοντας βοήθεια. Αυτός τότε είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει και δεν το χρειάζεται, να συστρατευτούν στο πλευρό του και άλλοι οικονομικοί παίκτες, που μπορεί να είναι ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμοί ή πολιτικά πρόσωπα. Ότι δεν έψαχνε για συνεπιβάτη. Με αυτή την φιλοσοφία, εντελώς διαφορετική του Καλογερόπουλου, “έβλεπε” το θέμα.

Διαβάστε επίσης : Οι μόνες δύο Πατρινές επιχειρήσεις, που στηρίζουν τον Καλογερόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.