ΟΝΕ ΤΩΡΑ : Στο μυαλό του Μαλέλη. Κόβει τον Μούτσο απο τα δελτία-Ο Φουρλής η Δώρα και…

ΟΝΕ ΤΩΡΑ : Στο μυαλό του Μαλέλη. Κόβει τον Μούτσο απο τα δελτία-Ο Φουρλής η Δώρα και…

Εβδομάδα μεγάλων αποφάσεων για το One ξεκίνησε σε πολλά επίπεδα. Το στήσιμο του προγράμματος του σταθμού από τον Γενικό Διευθυντή Σταμάτη Μαλέλη, τον διευθυντή ειδήσεων Αντρέα Παναγόπουλο και την διευθύντρια προγράμματος Ισαβέλλα Σασλόγλου μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Και όπως σας έγραψα τις τελευταίες ημέρες οι καραμπόλες είναι πολλές. Η μόνη που έχει «κλειδώσει» για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου η οποία θα έχει σχολιασμό στο δελτίο από τον Γιώργο Παπαχρήστο και πιθανότατα το για πολλά χρόνια δίδυμο του Mega Γιάννη Πρετεντέρη και Ολγα Τρέμη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα γίνει με την περίπτωση του Γιάννη Μούτσου που από την ημέρα έναρξης του καναλιού στο διαδίκτυο και τις ψηφιακές πλατφόρμες παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ενώ ήταν συντονιστής και της εκλογικής βραδιάς;

Θολό και θα σας εξηγήσω το γιατί.

Ενώ το όνομα του Αντώνη Φουρλή έπαιζε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα για την ΕΡΤ τα τελευταία 24ωρα ακούγεται το όνομά του και στη Συγγρού για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου.

Μην θεωρήσετε όμως τίποτα οριστικό αφού όπως σας έγραψα και στην αρχή του άρθρου οι καραμπόλες είναι πολλές και καθημερινές.

Και φυσικά σε εκρεμμότητα παραμένει και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που ίσως βγαίνει στις 12.00 απέναντι από αυτό της ΕΡΤ και πριν απ’ όλα τα ιδιωτικά κανάλια και την παρουσίαση του διεκδικούν τουλάχιστον τρεις δημοσιογράφοι – παρουσιάστριες.

από nasssoblog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.