Οι Voodoo “διαβάζουν” το μέλλον και …ψάχνονται!

Οι Voodoo "διαβάζουν" το μέλλον και ...ψάχνονται!

Επειδή δεν αφήνουν στην τύχη το success, το πολυμελές ιδιοκτησιακό σχήμα του “Voodoo Club”, δεν θα πω ότι είναι έτοιμοι, αλλά “ψάχνονται” να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική τους πορεία στην αθηναϊκή νύχτα.

Βλέπουν ότι μελλοντικά, δύσκολα θα κυριαρχήσουν τα μπουζούκια ως αυτόνομα, όπως αντίστοιχα και το clubbing -που δραστηριοποιούνται επιτυχημένα- αλλά κάτι το ενδιάμεσο. Το live clubbinng.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, όπως πληροφορείται το tsipasblog.gr, προχωρώντας αποφασιστικά προς την κατεύθυνση αυτή, η σχετική συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει. Είτε για να ανοίξουν νέο χώρο σε αυτό το στυλ, είτε να αναπροσαρμόσουν το Voodoo. Τουτέστιν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο να βάλουν live μουσικό πρόγραμμα. Και είναι κοντά στο να αποσπάσουν το “ναι” γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, που σίγουρα είναι κάτι περισσότερε από ένα πρότζεκτ της εμπορικής ποπ μουσικής.

Όποια από τις δύο περιπτώσεις τελεσφορήσει, το σίγουρο είναι ότι οι του “Voodoo” θα «επενδύσουν» μ’ ό,τι καλύτερο την νέα τους δουλειά. Με το δικαίωμα της γεμάτης τσέπης και της τωρινής τους επιτυχίας.

Όμως, αξίζει να θυμίσουμε ότι οι αλλαγές ξεκίνησαν νωρίτερα. Από τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν το TsipasBlog.gr είχε αποκαλύψει ότι το γνωστό club της Αθήνας θα μεταφερθεί σε νέο χώρο.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.