Οι σαμπάνιες στον ΣΚΑΪ και οι αλλαξο – καναλιές

Οι σαμπάνιες στον ΣΚΑΪ και οι αλλαξο – καναλιές

Για την 1η Ιουλίου κλείδωσε τελικά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα πριν από τις εκλογές, όπως άλλωστε γίνεται παραδοσιακά και στον ΣΚΑΪ ανοίγουν σαμπάνιες. Κι αυτό γιατί δεν χαλάει ο προγραμματισμός του σταθμού για τον ημιτελικό και τον τελικό του «Survivor» που έχουν οριστεί για την Παρασκευή 28 Ιουνίου και την Κυριακή 30 Ιουνίου. Σε αυτό θα μετέχουν οι κύριοι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας, Λεβέντης και η κυρία Γεννηματά. Συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Σία Κοσσιώνη (ΣΚΑΪ), Έλλη Στάη (OPEN), Μάρα Ζαχαρέα (STAR) και Νίκος Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1).

Μαραγκουδάκη, Σιλβεστριάδου, Καλημέρης

PING Μπορεί να λένε όλοι ότι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη πηγαίνει προς Συγγρού μεριά μετά την αποχώρησή της από το OPEN ωστόσο σήμερα με την είδηση που θα σας δώσω ίσως σας εκπλήξω. Κάτι μου λέει ότι προς Θεσσαλονίκη προσανατολίζεται ή Μαρούσι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες μου μού λένε ότι οι επαφές που είχαν ξεκινήσει με τον Θοδωρή Κυριακό θα πιάσουν τόπο κι έτσι το στέλεχος θα αναλάβει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το οποίο το μεγάλο αφεντικό σιγά σιγά βάζει στην ενεργό δράση και από ότι φαίνεται σκοπεύει να το κάνει πιο ενταντικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τατιάνα Στεφανίδου

PONG Το τελευταίο διάστημα όσοι φεύγουν από κάποιο κανάλι πηγαίνουν προς το ONETV του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ένα τρόπο. Εγώ από την πλευρά μου θα σε έλεγα να μην το δένετε και κόμπο. Νέο κανάλι λένε ανοίγει, κόσμο θα προσλαμβάνουν. Αλλά μην είστε και τόσο σίγουροι… Το ίδιο λένε για την Μαραγκουδάκη, το ίδιο για την Τάτι που φεύγει από τον ΣΚΑΪ. Αλλά για ψαχτείτε λίγο καλύτερα. Υπάρχουν κι άλλα κανάλια που έχουν τη μεσημεριανή ζώνη κενή… Και κάπως έτσι γίνονται και οι αλλαξό- καναλιές!

πηγή : tinasmess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.