Tο μήνυμα του… Βουτυράκου για το opening του «EIFFEL»

Tο μήνυμα του... Βουτυράκου για το opening του "EIFFEL"

Είναι το κατ’ εξοχήν κλαμπ της νυχτερινής Πάτρας, που ακούγεται έντονα και επίμονα, πριν ακόμη ανοίξει. Όσο κι αν δεν αρέσει αυτό, και φαίνεται περίεργο, είναι η πραγματικότητα. Επόμενο, όμως, είναι η επιχειρηματική ομάδα του, γνώριμα και αγαπητά πρόσωπα, όσο δυνατοί και αν νιώθουν, να επιδιώκουν πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, τις μεγάλες συνεργασίες, στο νέο πολλά υποσχόμενο εγχείρημα τους. Κι αυτό είναι το «Eiffel».

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, βρέθηκαν το προηγούμενη Παρασκευή στην Αθήνα, στην πρεμιέρα της Λένας Ζευγαρά, που προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με «ουρές» κόσμου, και έγινε χαμός στα social mediα. Εξηγήθηκαν στην …μάγκικη αργκό. Αφού προηγουμένως είχε «εξηγηθεί» με τον ίδιο τρόπο ο Γιάννης Βουτυράκος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως πιθανόν να ξέρετε, ο ιδιοκτήτης του «Tokyo Theater», που το οικοδομεί σταδιακά για να το μετεξελίξει σε παγκόσμιο brand και θα κάνει τα πάντα για να «απογειώσει» την Λένα Ζευγαρά, αποδέχτηκε την πρόταση τους για …χέρι βοηθείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, τους έδωσε την αποκλειστικότητα του «NBA, του κορυφαίου rnd party με guest τα μεγαλύτερα ονόματα ραπ και τραμπ Ελλήνων τραγουδιστών, ώστε να το έχουν κάθε Παρασκευή στο «Eiffel».

Παράλληλα, σας θυμίζω ότι στο άνοιγμα των πυλών, που θα γίνει αυτή τη Πέμπτη (10/10/2019), με εξέχοντες καλεσμένους, θα τραγουδήσει η Ζευγαρά.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, δεν προκαλεί καμία εντύπωση το ευχητήριο μήνυμα που έστειλε -μέσω instagram- ο Mr Tokyo στον Γιάννη Πετρόπουλο (εκ των ιδιοκτητών του EIffel).

Ιδού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.