Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την εγχώρια διαπλοκή

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την εγχώρια διαπλοκή

Από την Ενέργεια και το Ελληνικό έως τα ΜΜΕ και την επανεκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας

Πιο μεγάλο θεμα και απο την αποφαση της πλειοψηφίας να παραπέμψει σε Προανακριτική τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ειναι οι συγκρούσεις στο εσωτερικό και των δυο μεγάλων κομμάτων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ… Στο κυβερνών κόμμα το πρόβλημα ειναι εαν επρεπε ή όχι να μπει στο “κάδρο” και ο Τσίπρας… Ενώ για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το πρόβλημα ειναι – αν και πρωτάκουστο, οτι δεν παραπέμφθηκε μαζί με τον Παπαγγελόπουλο και ο αρχηγός του! Παράλληλα ομως υπάρχει δυστοκία και για την υπερασπιστική γραμμή που θα πρέπει να κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του πρωην υπουργου: θα τον υπερασπιστούν όπως οφείλουν ως μέλος της κυβέρνησης τους ή θα θυμηθούν τις καραμανλικές του ρίζες;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναμφισβήτητα αυτό ειναι το μεγάλο θεμα των ημερών (και για πολλές πολλές ημέρες ακόμη)!

Ωστόσο το μεγάλο ξεκαθάρισμα που ειναι μπροστά μας αφορα στη μάχη της εγχωριας διαπλοκης (σε ολα τα επίπεδα)! Απο τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, εως τα ΜΜΕ και την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας! Ειδικότερα θα πέσουν κεφάλια για την Ενέργεια, για το Ελληνικό, για τα media, για την επανεκλογή Παυλόπουλου κοκ!

Ήδη ο χορός ξεκίνησε με τα μισά ΜΜΕ να μετράνε τα εκατομμύρια του Λάτση για να μείνει το Ελληνικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ… Και την εκκωφαντική απουσία των υπολοίπων ολιγαρχών να εμπιστευτούν και να επενδύσουν στη χωρα… Ενώ μια αλλη – επισης, μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ υπερασπίζεται τη θητεία του νυν προέδρου της Δημοκρατίας και επιχειρηματολογεί (για να ακούει η κυβέρνηση) την επανεκλογή του στο αξίωμα το 2020.

από enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.