Ξαναχτύπησε ο Καραμανλής για πάρτη του Τσίπρα

Ξαναχτύπησε ο Καραμανλής για πάρτη του Τσίπρα

Φοβερά πράγματα. Στο κάλεσμα, λέει του ΣΥΡΙΖΑ, για ένα «προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς» ανταποκρίνεται και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Είδες ο Κώστας;

Το άλλο το είδες; Αυτό με την… Χρυσή Αυγή. Για σκέψου οι Κασιδιάρηδες να έπιαναν μόνο ένα 1,5%, έστω και 2%. Δεν θα είχε λόγο ο σύριζας να πολεμήσει την ακροδεξιά. Όταν, όμως, και με κυβέρνηση πέντε χρόνια οι Κασιδιάρηδες διατηρούν τα ποσοστά τους, δικαιολογείται η πρώτη φορά αριστερά να κάνει στροφές… δεξιές. Να ενεργεί ως καραμπινάτο παραδοσιακό κόμμα του… παλιού πολιτικού συστήματος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στρατολογεί στελέχη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας για να κρατηθεί στην εξουσία. Γιατί ως καθαρό ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς δεν έχει μέλλον. Και παρόν.

Ο δε καραμανλικός, ο απολύτως σε προσωπικό του επίπεδο συνεργάτης Άρης Σπηλιωτόπουλος, είναι απαραίτητος. Η νέα Παπακώστα. Μια ακόμα καραμανλική εφεδρεία στην υπηρεσία του Τσίπρα. Πως, αλλοιώς, θα μειωθεί η επιρροή της Χρυσής Αυγής; Αν παρέμενε στο κόμμα του, τη ΝΔ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, τότε ο σύριζας θα έχανε μια ακόμα μάχη. Την ήττα της ακροδεξιάς.

Φοβερά πράγματα; Τα πιο φοβερά δεν τα έχετε δει ακόμα. Όλα όσα έχουν πακεταριστεί μέχρι τις εκλογές. Εννοώ τις βουλευτικές εκλογές, Μπάμπη.

από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.