Ξέσπασε ο πόλεμος!

Ξέσπασε ο πόλεμος!

Πριν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Ξέσπασε ο πόλεμος πριν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου. Από νωρίς το πρωί ο Πρωταθλητής κυκλοφορεί με ένα πρωτοσέλιδο-φωτιά για τον Τσίπρα αλλά και προειδοποίηση για τον Μητσοτάκη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εφημερίδα σημειώνει: Χρόνια τώρα, γίναμε μάρτυρες ενός ατελείωτου, λυσσαλέου πολέμου, κατά του Ολυμπιακού. Ενός πολέμου κατά τη διάρκεια του οποίου χρησιμοποιήθηκε κάθε τρόπος, κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, προκειμένου να πληγεί ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και κατ’ επέκταση η ίδια η ομάδα. Η μεγαλύτερη, λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας, με τη μεγαλύτερη δυναμική.

Αντλώντας αφορμή από το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο αλλάζει άρδην την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» ξεσπά, σήμερα Δευτέρα 8/7 στο πρωτοσέλιδό του! «ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ», γράφει χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη εφημερίδα, ξεπροβοδίζοντας με αυτό τον τρόπο μία κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποίησε κάθε είδους πρακτική, για να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό και στη θέση του να… στέψει άλλους.

-από kourdistoportocali.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.