Νυχτομάματα διαρκείας από Παπαγεωργίου

Όταν ρώτησαν τους φιλάθλους της Παναχαΐκής για τον Θανάση Παπαγεωργίου, κάποιοι , για να τα λέμε όλα, εξέφρασαν αντίρρηση στο να περιέλθει η ομάδα στα «χέρια» του. 

Έχει καμιά σημασία αυτό; Καμιά. Αυτό που μετράει είναι ότι ο αυτοδημιούργητος Ηλείος επιχειρηματίας έχει «πακέτο». 
Επομένως, δεν χρειάζεται να λες κάτι το περιττό, το ακραίο, το γραφικό για να αποδείξεις ποιος είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερώτηση : Καρδινάλιος του ποδοσφαίρου, δηλαδή όχι φοιτητής, ποιος γίνεται; Σύμφωνα με τας Γραφάς και τους Προφήτας, o μπασμένος, το μυαλό, κι ας τον λένε καθίκι, γκάνγκστερ. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στα γήπεδα είναι απίθανο να βρεις επαγγελματία, καριερίστα παράγοντα που έχει σπουδάσει, που παράλληλα με τη μπάλα είναι γιατρός, μηχανικός, δικηγόρος, αρχιτέκτων, γεωπόνος κ.α.

Επειδή, λοιπόν, είναι αυτός που είναι, όχι κάποιος από το Άγιον Όρος, από μοναστήρι στα Μετέωρα, αλλά αξιόπιστος και κάργα πετυχημένος στον κλάδο του, άνθρωπος χαμηλών τόνων, δηλαδή σοβαρό άτομο, όχι τυχοδιώκτης, ποιος εμένα δεν μου λέει ότι αν του είχε δοθεί η ευκαιρία, δεν θα είχε περάσει ατσαλάκωτος από τον βιότοπο του γηπέδου της Αγυιάς. 

Ναι, θα το έκανε. Και θα το είχε κάνει να φανεί εύκολο. Χωρίς να θυμίζει τραγουδιστή που χρειάζεται την συμμετοχή σε reality, για να γίνει άνδρας. Πόσοι, υπόθεση κάνω, αν είχε πάρει την Παναχαΐκή, ο Παπαγεωργίου, θα είχαν νυχτοκάματο διαρκείας; Για δέκα με 15 χρόνια, όσο ένας ποδοσφαιριστής.

Δεν μιλάει ο παθολόγος του περασμένου αιώνα, που στην ατζέντα του έχει καταγράψει δεκάδες περιστατικά, αλλά ο Τσίπας. Ο Τσίπας, που στο τηλέφωνο μόλις πληροφορήθηκε την σημερινή επίσκεψη του στην Πάτρα. Μαθαίνω ότι συνέφαγε στο Γλαύκο με γνωστό επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος, είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι δεν σχετίζεται ούτε με την νύχτα, αλλά και ούτε με το ποδόσφαιρο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.