Νικολόπουλος : “Αγαπώ Νίκο Παπαδημάτο”

Νικολόπουλος "Αγαπώ Νίκο Παπαδημάτο"

Τι σας είπα για τον Αντώνη Κουνάβη, σε χθεσινό μου άρθρο (εδω); Πως δουλεύει για τον β γύρο. Θυμίζω προηγούμενες δηλώσεις του, όχι στο τυχαίο, κάπου στο δρόμο, στην εξέδρα της Παναχαΐκής, σε δικαστήριο, αλλά μπροστά στις κάμερες :

«Είμαστε σίγουρα στο β’ γύρο, δεν το συζητάμε αυτό. Σας θυμίζω, όμως, ότι ο Νίκος Νικολόπουλος, από την πρώτη στιγμή, έχει πει στο αυτονόητο. Να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, εδώ και τώρα, ότι όποιος και να είναι στο δεύτερο γύρο, απέναντι από τον κύριο Πελετίδη, να στηριχτεί αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ρωτήστε τον κύριο Παπαδημάτο, γιατί δεν έρχεται μαζί μας»..

Την ίδια τακτική με τον Κουνάβη-υποψήφιο στην παράταξη του “Νέα Πάτρα”, δηλαδή το άνοιγμα γενικότερα προς τους ψηφοφόρους των άλλων υποψηφίων δημάρχων της Πάτρας, ειδικότερα τους Νεοδημοκράτες, που επί σειρά πολλών ετών τον ανέδειξαν πρώτο βουλευτή από το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ακολουθεί και ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Αγαπώ Νίκο Παπαδημάτο …» Ατάκα που, όπως πληροφορήθηκε το “tsipasblog”, είπε στην τηλεμαχία που διοργάνωσε το SUPER B και θα μεταδοθεί την τετάρτη στις 10 το βράδυ, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.