“Μπαζούκα” Παπαδημάτου στην “επίθεση φιλίας” Νικολόπουλου: «Είσαι πολιτικός απατεώνας»!

Ο “γαλάζιος” Νίκος Παπαδημάτος, γιατρός και επιχειρηματίας, για τον οποίον χθες
από την Πάτρα ο Μητσοτάκης είπε ότι τον θέλει Δήμαρχο, το σκέφτηκε πολύ πριν το λίθο της πρόκλησης βαλέτω, στην τελική ευθεία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. ‘Ε, σόρυ, ανοίξουν οι κάλπες.

“Είσαι πολιτικός απατεώνας”, είπε και ελάλησε ο πρώην βουλευτής και βασικός διεκδικητής του δημαρχικού θώκου της Πάτρας. Αυτός που θα είναι κοντά στον Πελετίδη, στο Β γύρο των εκλογών, όπως ο ίδιος λέει και πιστεύει φυσικά. Σε ποιον και που το είπε ; Στον Νίκο Νικολόπουλο. Όχι στο χθεσινό debate του Ioanian. Σε αυτό είχαμε αγάπες και λουλούδια. Τα “μπαζούκας” θα βγουν σε αυτό του Super B, που θα προβληθεί σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν το “tsipas blog”, ο Νίκος Νικολόπουλος, για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, προκάλεσε ανοιχτά και δημόσια τον Παπαδημάτο, αν θα τον στηρίξει στον β γύρο των εκλογών (με την υπόθεση ότι θα ναι αυτός και όχι ο φίλος του).

Στην παράταξη Παπαδημάτου έχουν αντιληφθεί ότι η πρόθεση των στελεχών του Νικολόπουλου είναι να διεμβολίσουν το χώρο τους, με συνεχείς δηλώσεις και προσπάθεια αποψίλωσης της παράταξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να διαβαστούν και οι δηλώσεις του, στο αποψινό debate των υποψήφιων δημάρχων Πατρέων, που θα απαντήσει στην “επίθεση φιλίας” του Νικολόπουλου, ότι δεν θα του χαϊδέψει την πλάτη, σε περίπτωση πρόκρισης του την δεύτερη Κυριακή, το ξαναλέω, λέγοντας: «Όχι, δεν θα είμαι μαζί σου, γιατί είσαι πολιτικός απατεώνας….».

Από την άλλη, εν όψει των εκλογών κάποιοι πίτουρες της δημοσιογραφίας ζήτησαν από τον κόσμο να φορέσει παπιόν. Κι αν δεν έχουν σμόκιν στη γκαρδαρόμπα τους να εμφανιστούν στο εκλογικό κέντρο με το γαμπριάτικο κοστούμι τους. Κι αν θα συνοδέψουν σύντροφο, σύζυγο, αυτή να κάτσει μπροστά στις κάμερες με τουαλέτα.

Σε ποιον τα λένε αυτά, ρε; Σε εξωγήινους. Σε ακροατήριο του Μεγάρου Μουσικής. Στα μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης. Ελλάδα είναι εδώ, μια σκέτη γραφικότητα. Μεγάλα λόγια κι όχι έργα. Με κούφιες λέξεις, τις γνωστές για άλλη σελίδα, για νέα εποχή, για αλλαγή, για απαλλαγή, για πάταξη της βίας, για καθαρές εκλογές κλπ κλπ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.