Με Χριστίνα Θεωνά “ντύθηκαν” οι στάσεις λεωφορείων

Με Χριστίνα Θεωνά "ντύθηκαν" οι στάσεις λεωφορείων

Η γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, Χριστίνα Θεωνά, που τη γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από την τωρινή της παρουσία στο σχήμα του «Posidonio», στο δημοφιλές νυχτερινό στέκι των Βασίλη Κοντόπουλου, όντας στο πλευρό του Μάκη Δημάκη, όπου και ξεχωρίζει με το ταλέντο της, μετά τη συνεργασία αυτή, δείχνει πώς είχε όλο το “πακέτο, για να αναδειχθεί και να παραμείνει, στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της, κάνουν λόγο για μια τραγουδίστρια, που χαράζει μία μουσική πορεία, με γερές βάσεις, που τη χρίζουν νικήτρια σε αυτό που αγαπάει να κάνει, με μεράκι. Έχοντας στο πλούσιο βιογραφικό της, και άλλες σημαντικές συνεργασίες, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η είσοδός της στην οικογένεια του “Ποσειδώνιο”, εκτόξευσε στα ύψη τις μουσικές μετοχές της, καθιερώνοντας τη πλέον, ως το νέο ταλαντούχο «αίμα» του μουσικού πενταγράμμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Christina Theona, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Σημαντικό ατού στη φαρέτρα της Χριστίνας Θεωνά, το νέο τραγούδι της, με τίτλο “Να πιάσεις πάτο”, που έγραψε για εκείνη ο μετρ των επιτυχιών, Χρήστος Αναστασίου.

Όλοι, πλέον, βλέπουν πως το όνομα της συζητιέται αρκετά, ενώ κορυφαία δημοσιογραφικά μαγαζιά της χώρας την στηρίζουν. Μέχρι και στάσεις λεωφορείων, στο πλαίσιο promo του νέο της δισκογραφικού βήματος, “ντύθηκαν” με την φωτογραφία της.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.