Με κριτική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση το νέο MEGA

Με κριτική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση το νέο MEGA

Ο εσωτερικός εχθρός που απειλεί το σύστημα ενημέρωσης του καναλιού…

Δεδομένου ότι το νέο MEGA θα κάνει πρεμιέρα αρχές Φεβρουαρίου, στα μέσα δηλαδή της τηλεοπτικής σεζόν που έχουν “κλειδώσει” οι συνήθειες των τηλεθεατών… Το κομμάτι που θα μπορούσε να προσελκύσει τηλεθέαση είναι η ενημέρωση. Οχι για τα πρόσωπα που κατεβάζει στον ανταγωνισμό… Αλλά για την πολιτική γραμμή, ώστε να διαφοροποιηθεί από την ομοιομορφία των υπολοίπων που στηρίζουν αναφανδόν το κυβερνητικό αφήγημα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με άλλα λόγια υπάρχει ενα μεγάλο κομμάτι του τηλεοπτικού πληθυσμού που θα στήριζε μια ενημερωτική πρόταση πλουραλιστική που θα αντιμετωπίζει την κυβέρνηση κριτικά και την αντιπολίτευση με λιγότερη προκατάληψη. Επιπλέον, αν μαζί με αυτό καταφέρουν να κερδίσουν το στοίχημα των έκτακτων γεγονότων (εντός και εκτός Ελλάδας) που έχουν χάσει όλοι οι υπόλοιποι, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσουν αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης.

Υπάρχει ένα θέμα όμως που ξεπερνάει ακόμη και τις προτροπές Μαρινάκη στα στελέχη του καναλιού “Δεν είμαστε με κανέναν” ή “Δεν έχω δουλειές στην Ελλάδα” κλπ… Και έχει να κάνει με τους δημοσιογράφους εκείνους που επειδή ακριβώς έχουν “δουλειές” στην Ελλάδα ακολουθούν προσωπική ατζέντα! Η ερώτηση λοιπόν είναι θα μπορέσει το σύστημα να τους απομονώσει πριν το υπονομεύσουν και στη συνέχεια το ελέγξουν ή όχι;

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.