Μεγάλη ευκαιρία ο κορονοϊός να βγάλεις γκόμενα

Μεγάλη ευκαιρία ο κορονοϊός να βγάλεις γκόμενα

“Δύσκολες ώρες”, γράφουν, για κάποιες ..σελέμπριτυ, να τις πούμε έτσι, για να είμαστε in. Πλήττονται και αυτές. Και γιατί πλήττεται τo μοντέλο τάδε, η τραγουδίστρια δείνα; Επειδή έχασαν το “κελεπούρι”.

Τι εννοούν όταν γράφουν «έχασαν το κελεπούρι »; Ότι γυναίκες, πολυσυζητημένες και πολυφωτογραφημένες, άλλες πραγματικές κι άλλες κάλπικες, λόγω κορονοϊού, κλείστηκαν μέσα και περιμένουν να τους πάρει το «πορτοφόλι» τους στο τηλέφωνο. Αμ δε, όλο αυτό παραήταν… βολικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πόση προμήθεια να έχουν, στο φινάλε; Κάποια, ονόματα δεν λέμε, κάνουν μπαμ από μακριά, δεν μπορούν καν να κρυφτούν. Πάλι καλά που φρόντισαν να πάνε σε γονείς, γιαγιάδες και παππούδες….Και το κεφάλι σκυμμένο για να δείξουν μεταμέλεια και αλλαγή στάσης ζωής. Μια ματιά να ρίξεις στα social media, βγάζεις πολλά συμπεράσματα.

Άλλωστε, δεν είναι σημερινό φαινόμενο το εμπόριο της τραγουδιστικής και καλλιτεχνικής σάρκας. Σαφώς θα υπάρχει και αύριο. Αλλά θα είναι εντελώς μεταλλαγμένο, αφού, πρώτον, η προσφορά θα είναι με πεσμένες τιμές, και, δεύτερον, μόνο οι πολύ ισχυροί “μινώταυροι” θα συμμετάσχουν.

Μ’ αυτά, όμως, θα ασχολούμαστε τώρα; Οπότε, θα πάμε αμιγώς ειδησεογραφικά, αν και οι ευκαιρίες να βγάλεις γκόμενα τέτοια εποχή είναι τρομερή. Και γουστάρω πολύ – πάντα έτσι ήμουν – τις ντόμπρες και σταράτες γυναίκες. Να σου πουν : “Οι βλάβες είναι συσσωρευτικές και μη αντιστρεπτές, έχω άμεση ανάγκη βοήθειας. Κύριε, στήριξε με”.

Διαβάστε επίσης : Γιατί οι celebrity κάνουν InstaLive;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.