Κούγιας: «Αν βρεθούμε με τον Μελισσανίδη μόνοι μας σε ένα δωμάτιο, ένας θα βγει ζωντανός…»

Κούγιας: «Αν βρεθούμε με τον Μελισσανίδη μόνοι μας σε ένα δωμάτιο, ένας θα βγει ζωντανός…»

Συνεχίζεται η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Ατρόμητο, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να απαντάει με προσωπική δήλωση στην ανακοίνωση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Από τα πυρά του αφεντικού της θεσσαλικής ομάδας δεν ξέφυγε ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Αλέξη Κούγια να εξαπολύει για μια ακόμα φορά ευθεία επίθεση κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ. «Δεν γνωρίζουν ότι εάν εγώ με τον Μελισσανίδη βρεθούμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο χωρίς τους μπράβους του, ένας θα βγει ζωντανός, μετά τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου και μετά τα όσα έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει στην ομάδα μου;».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπενθυμίζουμε ότι η κόντρα ανάμεσα σε Κούγια και Ατρόμητο ξεκίνησε από τη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ότι η ομάδα του Περιστερίου παίρνει 2.5 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, ενώ κόβει 50 εισιτήρια σε κάθε ματς.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα για το περιεχόμενο της δηλώσεως του Ατρομήτου και θέλω να δηλώσω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα αυτούς που  γράφουν αυτές τις ανακοινώσεις, εκθέτουν τον φίλο μου Γιώργο Σπανό, εκθέτουν τον ίδιο τον Ατρόμητο και έχουν ένα μόνο θετικό αποτέλεσμα, κάνουν τον κόσμο να γελάει.

Τι σχέση έχει η νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις δύο νίκες του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου εκτός έδρας, με τις οποίες σώθηκε  ο ΟΦΗ και υποβιβάσθηκαν τα Γιάννενα;

Υπονοεί αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις ότι η ΑΕΛ κέρδισε γιατί της χαρίστηκε η ΑΕΚ;

Δεν γνωρίζουν ότι εάν εγώ με τον Μελισσανίδη βρεθούμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο χωρίς τους μπράβους του, ένας θα βγει ζωντανός, μετά τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου και μετά τα όσα έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει στην ομάδα μου;

Μήπως δεν έχουν διαβάσει ότι μάζεψε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και τους ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα μας ρίξει οπωσδήποτε και ότι τους νικήσαμε γιατί η μπάλα είναι π…… ;

Και μια προσωπική συμβουλή προς τον Ατρόμητο και τους ανθρώπους του: Όταν αναφέρονται σε μένα να μετράνε τουλάχιστον μέχρι το χίλια πριν πουν κάτι, και για τα παλιά αλλά και για το μέλλον και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Δεν είχαμε την πρόθεση να ασχοληθούμε αλλά θα πρέπει να απαντήσουμε σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετούν οι τοποθετήσεις του κ. Κούγια σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αν έχει σκοπό να παραπληροφορεί τον κόσμο ή είναι ο ίδιος παραπληροφορημένος ή απλά εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κούγιας οι ομάδες που έκλεισαν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ πήραν τα ίδια ακριβώς χρήματα που είχαν από την κεντρική διαχείριση(NOVA) και τίποτα παραπάνω.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Κούγια ότι βρίσκεται σε ένα από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και τα τελευταία 10 χρόνια είναι η 4η ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στη Superleague έχοντας συμμετάσχει 6 φορές τα τελευταία 8 χρόνια στην Ευρώπη.

Τέλος σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ, θα θέλαμε να του θυμίσουμε ότι η Κρητική ομάδα είτε κέρδιζε είτε έχανε θα έπαιζε αγώνα μπαράζ και τελικά κέρδισε όπως κέρδισε και η δική του ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

-to10.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.