«Κοκορέτσια» στη Μύκονο. «Χιονίζει» κόκα το νησί: «Πίσω από μένα βρίσκονται γνωστοί επιχειρηματίες», λέει 26χρονος Αλβανός

«Κοκορέτσια» στη Μύκονο. «Χιονίζει» κόκα το νησί: «Πίσω από μένα βρίσκονται γνωστοί επιχειρηματίες», λέει 26χρονος Αλβανός

Ένα μήνα μετά την υπόθεση του νέου κυκλώματος κοκαΐνης που αποκαλύφθηκε σε Χαλκίδα, Ψαχνά και Βόρεια Εύβοια, με το πελατολόγιο, -τουλάχιστον 112 ατόμων, έσκασε ένα νέο κύκλωμα, αυτή τη φορά, στη Μυκόνο, που διακινούσε την «άσπρη» σκόνη σε γνωστά club του νησιού…

Στις απολογίες τους οι δυο Έλληνες επεσήμαναν ότι δεν είχαν σχέση με τα ναρκωτικά, καρφώνοντας ουσιαστικά τον 26χρονο Αλβανό. Όπως είπαν «στο πίσω μέρος της επιχείρησης υπάρχει χώρος ο οποίος έχει παραχωρηθεί δωρεάν σε υπαλλήλους της δουλειάς για να μένουμε. Αρχικά μέναμε μέσα στο γραφείο ενώ κάποιες φορές και μέσα σε αυτοκίνητα της εταιρίας. Τις τελευταίες δέκα με δεκαπέντε μέρες το πολύ μας παραχώρησαν αυτή την αποθήκη όπου διέμενε ήδη ο Ε. με τον οποίο γνωριστήκαμε έδω και η σχέση μας είναι αυστηρά επαγγελματική και όχι φιλική. Δεν έχουμε καμία σχέση με ότι βρέθηκε στο χώρο του, ενώ επίσης δεν έχουμε καμία σχέση με ουσία ή τέτοια πράγματα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την πλευρά του κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 26χρονος Αλβανός δήλωσε τοξικομανής (χρήστης κοκαϊνης αλλά και κάνναβης), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε άλλα, μεγαλύτερα, ονόματα τα οποία φέρονται να τον προμήθευαν με ναρκωτικά. Ουσιαστικά η πρόθεσή του να «συνεργαστεί» με τις Αρχές αποτέλεσε και το διαβατήριο να αφεθεί ελεύθερος το μεσημέρι της Παρασκευής με περιοριστικούς όρους. 

Το ίδιο συνέβη και με τους δυο συγκατηγορούμενούς του. Μιλώντας στην «Μπάμ» ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου, Θανάσης Τάρτης, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή.

«Ο κύριος Ανακριτής και η κυρία Εισαγγελέας αναγνώρισαν τη μετάνοια του εντολέα μου και του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Έτσι πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη. Θα φανούμε αντάξιοι στην ευκαιρία αυτή», είπε.

-nassosblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.