Κι όμως, τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Κι όμως, τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μειδιούσαν με την άποψή μας. Κι αυτό, γιατί θεωρούσαν και θεωρούν ότι η φετινή νύχτα στην Αθήνα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη νύχτα της τελευταίας 20ετίας. Αυτό είναι σωστό. Ωστόσο, η διαφορά δεν εντοπίζεται μόνο στην τρύπια τσέπη του πελάτη εξαιτίας της κρίση, αλλά στην αναγωγή ποιότητας και «άρπα κόλλας».

Ο κόσμος έχει κριτήριο. Και πλέον αυτό είναι πιο αυστηρό από ποτέ. Γιατί τα περιορισμένα ευρώ στην τσέπη, μπορεί να μην δίνουν την δυνατότητα για πολλά γούστα… αλλά ενεργοποιούν την ανάγκη του κοινού για εξεύρεση της πραγματικής διασκέδασης. Χωρίς προσποιητή συμπεριφορά, «στημένες» βραδιές, φωτογράφους και μαϊντανούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια διασκέδαση που απoλαμβάνουν τις τελευταίες 3 βδομάδες όσοι επιλέγουν Fantasia. Δεν είναι μόνο η πορεία της συνεργασίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον Σταν-Στράτο Αντιπαριώτη και την Ήβη Αδάμου, η οποία εξελίσσεται με γνώμονα να κερδίσουν όλοι, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που συγκροτούν το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου του Κώστα Μπερτάκη. Είναι τα καθαρά ποτά, ο ασφαλής χώρος, το άψογο προσωπικό και το οικογενειακό κλίμα που βγαίνει. Κι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει. 

Τόσο Παρασκευή, αλλά και τα Σάββατα, το μαγαζί, όπως γίνεται επί 8 μήνες τη σεζόν τα τελευταία 4 χρόνια, «σκάει». Και ακόμη πιο ενθαρρυντικό είναι ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tsipasblog.gr, οι κρατήσεις χτυπούν κόκκινο και ήδη για όλο τον Σεπτέμβρη έχουν φτάσει στο 80% πληρότητας.

Αξίζει να περάσετε και να μείνετε στο Φαντασία. Γιατί σε αυτό το μαγαζί και μένεις… και περνάς καλά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.