Καμία έκπληξη για τον «πόλεμο» Κούγια-Δρόσου!

????????????????????????????????????

Κούγιας και Δρόσος ξαφνικά βρέθηκαν στα χαρακώματα. Ο ένας απέναντι στον άλλον. Τι σχέση είχαν μέχρι σήμερα και γιατί έγιναν αντίπαλοι, όπως το λέω, αντίπαλοι, ο κάργα υπερδραστήριος στη δουλειά του, στη μάχιμη δικηγορία, με κοτζάμ ομάδα συνεργατών, και πρώην μεγαλομέτοχος της Λάρισας αλλά και της Παναχαΐκής από τη μία και από την άλλη ο ιδιοκτήτης εταιρειών στοιχηματισμού και νέος «μπροστάρης» των πατρινών;

Αφορμή για αυτό που ακούστηκε, που ψιθυρίστηκε, ότι βρίσκονται στα μαχαίρα, είναι η χθεσινή δήλωση του Κούγια στον ραδιοφωνικό σταθμό «SPORTFM», ερωτηθείς για το ενδιαφέρον που θα έχουν οι δικαστικές αποφάσεις για τις στοιχηματικές εταιρείες: «Τι ενδιαφέρον να υπάρχει όταν μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή επιλέγει για επενδυτή κάποιον που ασχολείται με το στοίχημα; Τον κ. Δρόσο; Έχει στοιχηματικές εταιρείες και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Είναι μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο και πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά το θέμα με τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Δεν μπορείς να πεις και τίποτα, γιατί θα σε φωνάξει ο κ. Λαΐνης για πειθαρχικές διώξεις».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κόντρα, όμως, ενδέχεται να είναι σε υψηλότερο επίπεδο και να αφορά προσωπικά τον Αλέξη Κούγια και τον Δημήτρη Δρόσο.

Δίνω την πληροφορία ότι ο Κούγιας, όχι στο τυχαίο, κάπου στο δρόμο, στην εξέδρα, σε δικαστήριο αλλά σε συνέντευξη τύπου είπε τη «μεγάλη» κουβέντα;

-«Φεύγω από την Λάρισα. Από την ομάδα. Και δεν ξανάρχομαι στη Λάρισα. Και δεν θα ξαναμιλήσω για ποδόσφαιρο. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση»! Αυτός, όμως, δεν μπορεί να είναι λόγος για τη σύγκρουση. 

Η κόντρα, όμως, ενδέχεται να είναι σε υψηλότερο επίπεδο και να αφορά προσωπικά τον Αλέξη Κούγια και τον Δημήτρη Δρόσο. Δίνω την πληροφορία ότι ο Κούγιας, όχι στο τυχαίο, κάπου στο δρόμο, στην εξέδρα, σε δικαστήριο αλλά σε συνέντευξη τύπου είπε τη «μεγάλη» κουβέντα;-«Φεύγω από την Λάρισα. Από την ομάδα. Και δεν ξανάρχομαι στη Λάρισα. Και δεν θα ξαναμιλήσω για ποδόσφαιρο. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση»! Αυτός, όμως, δεν μπορεί να είναι λόγος για τη σύγκρουση.

Και να που τα  “τα έχωσε” στον Δρόσο. Αυτό ακριβώς γουστάρει ο Κούγιας, την κόντρα. Ο γεννημένος κοντραδόρος. 

Να μην αποκλείσουμε, τέλος, το ενδεχόμενο αύριο, μεθαύριο οι δυο τους, στοιχηματζής και δικηγόρος, να τα βρουν και να τύχει να βρεθούν στα επίσημα στην Αγυιά, ξεχνώντας την παρένθεση που τάραξε τη γνωριμία τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.