Η “μετενσάρκωση” του αδερφού του

Παντελής & Κωνσταντίνος Παντελίδης

Έχει σημασία τι πιστεύει και τι σκέπτεται ο άνθρωπος για κάποια θέματα; Εγώ λέω ναι. Για παράδειγμα γα την μετενσάρκωση. Κάποιοι, ναι, πιστεύουν σε αυτό. Ότι έχουν ζήσει πριν κάποιους αιώνες, ή θα ζήσουν στο μέλλον, μια άλλη ζωή κι αυτή που τους συναντάμε δεν είναι η τελευταία τους. Μιλάνε πολύ σοβαρά.

Και μιλάνε για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ότι είναι η “μετενσάρκωση” του αδικοχαμένου αδερφού του. Του τραγουδιστή-φαινόμενου Παντελή Παντελίδη, που -όπως λένε- ξανάρθε στον κόσμο χθες 28 Μαρτίου, του 2020.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολλά πράγματα τους συνδέουν μεταξύ τους. Πρώτα απ’ όλα, έχουν την ίδια βιολογική μητέρα, άρα το ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες τους. Μετά, είναι η ανατριχιαστική ομοιότητα ανάμεσα τους. Τόσο εμφανισιακά, όσο κυρίως στη φωνή τους. Κάτι το οποίο το διαπιστώσαμε από το παρθενικό τραγούδι του 18χρονου Κωνσταντίνου, γνωστότερου ως Νίνο. Κλείνεις τα μάτια σου, τον ακούς, και νομίζεις ότι τραγουδάει ο Παντελής. Για τέτοια ύπαρξη κοινών χαρακτηριστικών μιλάμε.

Πάμε και στο τραγούδι. Τιτλοφορείται “Κάνε Αυτό Που θέλεις” και είναι σε στίχους και μουσική του ιδίου. Μάλιστα, δεν το κυκλοφόρησε μέσω κάποιας δισκογραφικής εταιρίας, που τόσο πολύ θα ήθελαν όλες. Αλλά επέλεξε απλά να ανεβάσει στο Youtube. Όπως είχε κάνει και ο αδικοχαμένος, σπουδαίος αδερφός του, στα πρώτα του βήματα.

Τελικά, η μοίρα, όταν έχει κέφια, μπορεί να σου παίξει και ωραία παιχνίδια.

Ακούστε το :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.