Η μεγάλη μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ

Η μεγάλη μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα είναι και ο κύριος Νίκος Λούβρος. Μου έκανε μπαμ το όνομα. Λούβρος! Παραπέμπει κατ’ ευθείαν στο πιο διάσημο μουσείο, αυτό στο Παρίσι. Ποιος, όμως, είναι ο κύριος Νίκος Λούβρος, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί έδρα στην Α’ Αθήνας, παρακαλώ. Μαζί με τους φιρμάτους Φίλη, Βούτση, Τζανακόπουλο, Βερναδάκη και σία;

Ο εν λόγω, λοιπόν, Νίκος Λούβρος (φώτο) έχει κομματική δραστηριότητα στο παρελθόν. Συγκεκριμένα το 2009 είχε ιδρύσει το κόμμα ΚΟΤΕΣ, από τα αρχικά της επωνυμίας ”Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση”. Τι σχέση έχει η φούμα, το κάπνισμα με την τέχνη και την εικαστική συγκρότηση; Σίγουρα την καλλιτεχνική απάντηση την έχει ο ίδιος ο κύριος Νίκος Λούβρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμβαίνουν τα κατά τους πολλούς περίεργα και ευτράπελα προεκλογικά. Ακόμα και στα κόμματα που κάνουν πρωταθλητισμό. Γραφικότητες σαν κι αυτές π.χ. που είδαμε από τον Λαφαζάνη της ΛΑΕ, πριν τις ευρωεκλογές. Που διατυμπάνιζε ως μεγάλη επιτυχία της Λαϊκής Ενότητας τη συνεργασία με το κόμμα των των Πειρατών.
Ο Λούβρος, η νέα δυνατή μεταγραφή του Σύριζα, είναι ιδιοκτήτης του πολυχώρου Booze Co-operativa στο κέντρο της Αθήνας. Το δε φιλοκαπνιστικό του κίνημα ΚΟΤΕΣ είχε στόχο να προασπίσει τα δικαιώματα των καπνιστών.

από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.