Η επική ατάκα του Ρέμου για Φέρρη: «Εγώ τον ξεκίνησα και εγώ θα τον …τελειώσω»

Αντώνης Ρέμος- Θοδωρής Φέρρης

Τόσο καιρό γράφω για το ότι ο Θοδωρής Θέρρης ασχολείται, επιτέλους, σοβαρά και με επαγγελματισμό με την τραγουδιστική του καριέρα. Καθώς επίσης και ότι το σύστημα του Αντώνη Ρέμου τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Επί της ουσίας, το έχει αναστήσει πραγματικά και σήμερα όχι μόνο είναι ζωντανός, αλλά “σαρώνει” στο Romeo Club, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Όσα λέω και γράφω εδώ, στο Tsipasblog, αποδείχθηκαν και στη πράξη, με αφορμή την επίσκεψη του “κορυφαίου” Ρέμου το βράδυ του Σαββάτου στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως φάνηκε μάλιστα, είχε έρθει ιδιαίτερα κεφάτος, αφού όταν πήρε το μικρόφωνο από τον Φέρρη , του είπε την εξής ατάκα, που έκανε όλους να ξεσπάσουν σε γέλια: “Εγώ τον ξεκίνησα και εγώ θα τον …τελειώσω”.

Αρχηγού, λοιπόν, παρόντος, όπως πολύ εύστοχα επισήμανε ο (συνεταίρος του Ρέμου στο Opus και όχι μόνο) Μανώλης Μούτσος, σε ένα από τα Instagram Story του, τα πάντα μπορούν να λεχθούν.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.