Επιτυχημένο το πρώτο τεστ για Μαζώ-Παπαγεωργίου (Φώτο-Βίντεο)

Επιτυχημένο το πρώτο τεστ για Μαζώ-Παπαγεωργίου (Φώτο-Βίντεο)

Η συνεργασία Γιώργου Μαζωνάκη – Θανάση Παπαγεωργίου (Fever) είναι από τις εκπλήξεις της επόμενης σεζόν και πολλοί “ειδικοί” της νύχτας, αλλά και οι παίκτες που ποντάρουν, το “βλέπουν” σχεδόν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Όχι, απλά να πρωταγωνιστήσει-είναι αυτονόητο-αλλά κυρίως για να κόψει πρώτο το νήμα.

Υπάρχει όμως ακόμη λίγος καιρός μέχρι από τη στιγμή αυτή. Πάντως, προχθές,Τετάρτη, Παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, που ανήκει στον Παπαγεωργίου και εμφανίστηκε ο Μαζώ, ήταν ασφυκτικά γεμάτο και έγιναν και μεγάλοι λογαριασμοί. Η ροή του κόσμου έδειξε ξεκάθαρα τη δύναμή του και την αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήταν ουσιαστικά το πρώτο crash test της σύμπράξης Μαζωνάκη και Παπαγεωργίου, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία.

Προς την κατευθυνόμενη αυτή, συνέβαλαν σημαντικά, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένοι πελάτες από τον Αλισσό και την Κάτω Αχαγιά. Οι οποίοι μάλιστα, στο τέλος της εκδήλωσης, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφική φωτογραφία με τον επιχειρηματία-μεγάλο όνομα της αθηναϊκής νύχτας, Θανάση Παπαγεωργίου.

Δείτε βίντεο-Εδώ & Εδώ– και φώτο από την λαμπερή βραδιά.


πηγή φώτο βίντεο : ilia.news

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.