Επίσημο- Στον Πριόβολο (και όχι στον Παπαγεωργίου) οι Σφακιανάκης-Γονίδης!

Έσκασε η βόμβα: Στον Πριόβολο και επίσημα οι Σφακιανάκης-Γονίδης

Η «βόμβα» πυροδοτήθηκε! Ο «Βοτανικός» και ο Νίκος Πριόβολος έκαναν τεράστιες προσπάθειες τις τελευταίες μέρες και ο Νότης Σφακιανάκης με τον Σταμάτη Γονίδη είπαν το πολυπόθητο «ναι» στον πολύπειρο επιχειρηματία, ώστε να συνυπάρξουν μουσικά μαζί στην ίδια σκηνή!

Το deal ουσιαστικά είχε κλείσει εδώ και μέρες, αφού οι δύο κορυφαίοι τραγουδιστές είχαν απαντήσει θετικά προφορικά και στο «Βοτανικό» κρατούσαν χαμηλούς τόνους, περιμένοντας πλέον τα συμβόλαια. Μόλις ήρθαν και αυτά με τις υπογραφές τους, τότε μπόρεσαν να πανηγυρίσουν για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας συνεργασίας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το TSIPASBLOG ήταν το Μέσο που στις 4 Ιουλίου 2019 “έβγαλε” την είδηση. Εν τέλει, επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά.

Φυσικά, καταλαβαίνει κανείς πως η εξέλιξη αυτή διαψεύδει προηγούμενο ρεπορτάζ της Εspresso, στο οποίο, ούτε λίγο, ούτε πολύ, γινόταν λόγος για άγριο τσακωμό μεταξύ Νότη και Σταμάτη και, ως εκ τούτου, να βρεθούν εκτός FEVER.

Σε ότι αφορά το ιστορικό νυχτερινό κέντρο του Θανάση Παπαγεωργίου, στη Λεωφόρο Συγγρού, όπως ήδη γνωρίζετε πρώτοι εδώ, στο tsipasblog.gr, θα βρίσκεται ο Μαζωνάκης. Τον οποίον, μάλιστα, ευκαιρίας δοθείσης, ο κος Παπαγεωργίου τον έχει κλείσει πολύ πριν το γράψω εγώ. Βασική του επιλογή, από την αρχή, ήταν αυτός και μόνο. Κανείς άλλος. Απόδειξη των όσων λέω, η τσεκαρισμένη πληροφορία για ριζική ανακαίνιση του Fever.

Πάντως, νωρίτερα, στις 14 Αυγούστου, θα τον έχει στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.