Εμφύλιος στον ΣΚΑΙ για το βατερλό στο prime time

Εμφύλιος στον ΣΚΑΙ για το βατερλό στο prime time

Άγριο “θάψιμο” των ενημερωτικών στους συναδέλφους τους στον ψυχαγωγικό τομέα

Υπόγειες, πλην ομως συντονισμένες επιθέσεις δέχεται απο τον ενημερωτικό τομέα το ψυχαγωγικό τμήμα του ΣΚΑΙ που δεν κατάφερε με τις επιλογές του να κερδισει το τηλεοπτικό κοινό! Η προσπάθεια του καναλιού να αλλάξει προφίλ, ενισχύοντας το προγραμμα του με σειρές και τηλεπαιχνίδια δεν φαινεται να του βγαίνει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η φετινη επένδυση που αγγίζει περιπου τα 40 εκ. ευρώ!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στο σταθμό που βλέπουν να χάνεται η μάχη του prime time, της ζώνης δηλαδή από την οποία εξαρτώνται τα έσοδα, με συνέπεια να έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται σύντομα να δουν την πόρτα της εξόδου!

Εκτός όμως από την “ταυτοποίηση” των υπευθύνων για το φετινό βατερλό που έχει κάνει η διοίκηση του σταθμού… Τα στελέχη της ενημέρωσης που ομολογούμενως η δουλειά τους επιβραβεύεται από το τηλεοπτικό κοινό με υψηλές τηλεθεάσεις, διεξάγουν τον δικό τους υπόγειο πόλεμο κατά των συναδέλφων τους στο ψυχαγωγικό τμήμα, προκειμένου να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μη δημιουργούνται συγχύσεις, αλλά και για να είναι ξεκάθαρο στους από πάνω ποιοι κάνουν καλά τη δουλεία τους και ποιοι όχι! Με λίγα λόγια το “ξύλο” των ενημερωτικών στους ψυχαγωγικούς είναι άνευ προηγουμένου! Για αυτό και πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό του σταθμού που λένε ότι αυτή η υπόθεση δεν θα κλείσει “αναίμακτα”! Και μπορεί να λέγεται ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, αλλά η ήττα είναι ορφανή… Στην περίπτωση όμως του ΣΚΑΙ η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο και – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετράει αντίστροφα!

από enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.