Ευγενική παραχώρηση Μελισσανίδη : Το super-car στο νέο κλιπ του Νίκου Βέρτη (video)

Δημήτρης Μελισσανίδης- Νίκος Βέρτης

Δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες στο YouTube και το νέο βίντεο κλιπ του Νίκου Βέρτη με τον Amir έχει ξεπεράσει τις 230 χιλιάδες προβολές και είναι ήδη #3 στις τάσεις!

Πέραν του πολύ ωραίου τραγουδιού που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, στο βίντεο κλιπ ξεχώρισε με τη λάμψη και την επιβλητικότητά της μια σπάνια, θρυλική και υπερσυλλεκτική Shelby Cobra 427. Το συγκεκριμένο μοντέλο «χάρμα οφθαλμών» μετρά περισσότερο από μισό αιώνα ζωής και παραμένει ακόμη και σήμερα μοναδική σε σχεδίαση, επιδόσεις… αλλά και «αντικείμενο πόθου» για πολλές και πολλούς!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το συγκεκριμένο super-car ήταν μια ευγενική παραχώρηση του Γιώργου Μελισσανίδη, για τις ανάγκες του γυρίσματος. Λογικό είναι βέβαια το χόμπι να περνάει από τον πατέρα στον γιο… μια που ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι γνωστό πως λατρεύει τα θρυλικά αυτοκίνητα!

Μάλιστα, πρόκειται για τη 2η μεγάλη αγάπη του «Τίγρη»… αμέσως μετά την ΑΕΚ. Μερικές φωτογραφίες από την συλλογή του -την οποία ξεκίνησε από μικρός, γιατί πάντα τον γοήτευαν- με τον ίδιο να διαβεβαιώνει πως είναι όλα σε όλα είναι σε άριστη κατάσταση και σε θέση να οδηγηθούν, θα σας πείσει:

-από newsbreak.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.