Δρόσος-Καλογερόπουλος: Αντίπαλοι στα δικαστήρια – Μαζί στο γήπεδο της Αγυιάς …

Δρόσος-Καλογερόοπουλο: Αντίπαλοι στα δικαστήρια - Μαζί στο γήπεδο της Αγυιάς ...

Επειδή με ρώτησες. Όχι εσύ, προσωπικά, αλλά εσύ που ξέρεις πως αυτά μόνον ο Τσίπας τα γράφει. Πάμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά νερά. Στο βάθος της θάλασσας, στο βυθό εκεί όπου δεν φθάνει και η πιο δυνατή ακτίνα του θεού Ήλιου. … Εσύ ο πιστός ένοικος του tsipasblog.gr, μη φοβάσαι… Η ερώτησή σου έχει βάση. Ο πρώην με τον νυν γνωρίζονται; Ο Δρόσος με τον Καλογερόπουλο.

Όλα δείχνουν πως ναι. Όταν λέω “όλα”, δεν θα σταθώ μόνο την παραδοχή του ιδίου του Σάκη Καλογερόπουλου. Του νέου μεγαλομετόχου. “Είχαμε συνεργασία με τον Δρόσο, για την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια, αλλά στάθηκε αφορμή για να ασχοληθώ με την Παναχαΐκή”, φέρεται να είπε-μεταξύ άλλων- σε μια κουβέντα του, που είχε προ ημερών με τα μέλη της Ερασιτεχνικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα λόγια του, επιβεβαιώνονται λίγες μόνο ώρες αργότερα. Όχι, από τον Δρόσο, αλλά από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο facebook. Στις οποίες, απεικονίζεται ο Σάκης Καλογερόπουλος δίπλα στον Δημήτρη Δρόσο, όρθιοι και χαμογελαστοί να παρακολουθούν αγώνα της Παναχαικής, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Κουβέντα κάνουμε, δεν πρόκειται να σου πάρει κανείς το κεφάλι, πιστέ μου αναγνώστη. Ο Καλογερόπουλος το είχε παραδεχτεί αυτό-ότι γνωρίζονται και ότι είχαν κάποιου είδους αλισβερίσια -πριν βγουν στον «αέρα» του … διαδικτύου οι φώτο.

Από την άλλη, έχει και το συν, μιλάμε για τον Καλογερόπουλο, πως είπε την αλήθεια.

Τώρα, δεν ξέρω αν ερωτήθη ο Δρόσος, για την ειδική στιγμή κατά την οποία ο νυν πρόεδρος της Παναχαΐκής, ονόματι Σάκης Καλογερλοπουλος, βρίσκεται δίπλα του στα επίσημα του γηπέδου της Αγυιάς…τι θα απαντούσε. Δηλαδή, αν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας-που όπως λέει ο Καλογερόπουλος είχαν- η συνάντηση των δυο ανδρών.

“Σιγά την αποκάλυψη, Τσίπα”, θα μπορούσε να πει κάποιος άλλος. Έχει ρωτηθεί 150 φορές και έχει απαντήσει 151 ο Δρόσος. Είπε αυτός πότε ότι δεν τον ξέρει η το αντίθετο; .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.